reklama
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Miłka 

Taki mołek mnie ogarnął , że dopiero wstałam - Mikołaj też chyba wykończony był bo prawie cały czas spał .
W domu mam takie pobojowisko ,ze nie wiem kiedy ja to posprztam - póki co czekam na cud - może samo się zrobi .
Najlepsze życzonka dla Natalki Ditowej i spóźnone dla Dawidka
:-)

Taki mołek mnie ogarnął , że dopiero wstałam - Mikołaj też chyba wykończony był bo prawie cały czas spał .
W domu mam takie pobojowisko ,ze nie wiem kiedy ja to posprztam - póki co czekam na cud - może samo się zrobi .
Najlepsze życzonka dla Natalki Ditowej i spóźnone dla Dawidka

Sto lat dla słodziutkiej Natalki!!!!!!!
Moja córcia po powrocie nauczyla sie: jeść nogi i baraszkowac z przekrecaniem sie (pewnie po Iggim) no i spadla mi z łózka.
Ale chyba git, nic ja nie boli tylko sie zdziwila i dlatego plakala.
Moja córcia po powrocie nauczyla sie: jeść nogi i baraszkowac z przekrecaniem sie (pewnie po Iggim) no i spadla mi z łózka.
Ale chyba git, nic ja nie boli tylko sie zdziwila i dlatego plakala.
sugarspunsister
matka polka superstar
ja dzisiaj obnizylam lozeczko...
klade go na kocu w pokoju i w 3 minuty jest juz pod stolem...
klade go na kocu w pokoju i w 3 minuty jest juz pod stolem...
reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Pingwinek SUPER ze taka ruchliwa , dobrze ze nic sie jej nie stalo, mojej by sie takie cos przydalo bo leniuszek z niej.
Chociaz ostatnio zauwazylam ze sama sie buja w lozeczku. Balansuje tak cialem ze wprawia lozeczko w ruch. Spryciula mala.
Chociaz ostatnio zauwazylam ze sama sie buja w lozeczku. Balansuje tak cialem ze wprawia lozeczko w ruch. Spryciula mala.