reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja tez to robie i mam swiadomosc ze robie zle
bo mi go ciagle żal, nie umiem nad tym zapanowac, mi go ciagle i wiecznie żal i koniec kropka
jak siedzi cichutko dlugo i bawi sie sam to biore go na rece bo mi go żal, a krzywda mu sie nie dzieje.. mam fazy czasem jeje
żal mi że sam siedzi, ze milczy hehe

reklama
Lucky, jak Lilus?

Czarna, a Ty podajesz małemu soczki rozcienczone? bo Julka jak wypila raz nierozcienczony, to mialam 5 kup jednego dnia:baffled:

Roni, jak zdrowie?:sick:

Hej kobitki...

5 dni mnie nie było... ale jak szybko nadrobiłam:-D

Lucky - jak dzieci??? bo na SMS-y nie odpisujesz :(
Roniak - a ty jak?

Kate, wywala dalej. tzn pojawia sie tabelka ze post pojawi sie na forum jak zostanie sprawdzony przez moderatora:confused::confused:
ale nic sie nie pojawia(pisalam na probe)
a w ogole nei kumam tego- to bedzie cenzurowane?:-D:confused:
tzn wiem ze moderator ma wglad na forum, ale czyanie kazdego jednego postu zanim on si pojawi to chyb a bzdura?i jak my mamy ze soba rozmawiac skoro mamy czekac na decyzje?
ktos by chyba musial napisac do tego moderatora i zaytac o co chodzi:confused:

kulka daje nie rozcieńczone-bo nic mu nie było do ostatniego razu!! Narazie przestanę dawać soczki na jakiś czas-zobaczę czy to napewno od nich!!Już mu przeszło i robi normalnę kupy!

Kasuelf:-:)-:)-( a jak tak chciałam tatuaż na brzuchu;-)!!!!
Ja też mam takie napady miłości do syna-instynkt obudził się do końca!jak gdzieś jade i bez niego-to czuję pustkę:-)!!
a jeszczę chodzimy z Mężem na nauki przez małżeńskie co niedziele-Jezu jakbym wiedziała że tam tak piepszą to bym w życiu tam nie poszła!!! Babka co to prowadzi to istny terminator-medody naturalne i czystość przedmałżeńska...hmm -dla mnie na to za pózno!!!!!!!

STO LAT DLA NATALKI DZIś 5 JEJ WSKAKUJE!!!!!

reklama
Do góry