nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
W aptece to chyba dwadziescia kilka zl, chyba 26 w naszej. Mowie, jesli ktoras bedzie miala problemy z dostaniem jej, a bedzie chciala, to niech da znac. Dwoma opakowaniami moge sie podzielic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fanti tak ten zabieg uratował Maleńkiej wzrok.Musiałyśmy potem długo przyjmować kropelki i wciąż jeździmy na kontrole,ale wszystko idzie ku dobremumartencja czytałam opis Twojego porodu z zapartym tchem.. jeny.. to straszne co przeszła Wasza cała trójka..:-( ale Pomarańczka- Karolinka jest dzielną córunią i wszystko będzie dobrze! Trzymam za to kciuki. Mam pytanie co do oczek Karolinki.. czy ten zabieg uratował jej wzrok??
Mam nadzieję, że maleńka będzie w 100% zdrowym maleństwem i za kilka lat ani Wy- rodzice ani ona nie będziecie już pamiętali, że coś było nie tak..