reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Wiecie, co? Ja jestem fenomenalna.
Piję sobie kawkę posłodzoną słodzikiem i jednocześnie wpierdalam ogromny kawał ciasta...

reklama
hehehe no wiem ze w pl jest gastrolit ale on jest slabszy w porownaniu z tamtym cudem
wiem bo probowalam :-p
jakby co jeszce pomaga miks: alka selcer plus wapno i witamina c rozpuszczalne

bsz cos czuje ze mlody ma temperature
przeszukalam caly dom i nie moge znalezc termometru
cholera jasna
spi teraz
zaraz ide po termometr do cioci

kasia_z - dzieki za zainteresowanie :-) heh, mam nadzieje, ze nic mu nie jest... w dzien grzeczniutki, spokojniutki, kochany, usmiechniety :-) teraz spi - juz 1h40! w lozeczku! tak dlugo to on sypia tylko na dworze... szok... dzwonilam do lekarza, mowil, zeby mu przed snem zapodac viburcol, bo pewnie bardzo pobudzony... cholercia... a moze on sie ode mnie uzaleznil? ostatnio ma jazde na mnie caly czas... jak mnie widzi, to jakby mu sie lampka w glowce zapalala, od razu spokojniejszy, usmiechniety... slodkie to okropnie, ale przeciez nie moge caly czas brac go na rece... jejku... kocham go przeciez ogromnie i strasznie mi zal, jak sobie pomysle, ze on sie czuje przeze mnie niekochany czy cos... myslicie, ze to to...?

buuuu... moj bidulek...!

Hej hej!

No noo witamy s powrotem Agnieszka!!!!
No ja do pracy w maju sie wybieram i już sie doczekac nie moge bo w domu pierdolca dostaje:dry: No ale z Filipkiem zawsze chętnie się zabawiam.
Młody ostatnio polubił siadanie na tyłku i jak tylko go kładziemy to wyje:eek:szok! hehe zabawny jest na maksa. Sam się już prawie podnosi do siadania a jak złapie nas obiema rączkami za dłonie to siada bez problemu, zadziwia nas!:-)
Ja jestem świeżo po weselisku, wybawiliśmy sie uuuulala:-D a w niedziele zdychałam:sick:.

Pozdrowionka i buziaki dla dzieciaczków!!

no to czuje choroba
goraczki jeszce nie zmierzylam bo spi ale czuje ze jest
kaszel i gluty
lekarz przyjdzie za kilka godzin

atol masz jakiegos dobrego pediatre w waw?
bo musze cos skolowac ale zeby byl super
moja kuzynka jest co prawda neonatologiem ale ona jest mloda dupa jeszce i szpitalna raczej

ja w ldz poki co ale lepiej wiedziec na zapas

my.php
uwaga ! coś wkleiłam ...
Boże żeby przelazło ...

hahahahha, ale mialam ubaw w aptece. Pytam o gastrolit, babka sie pyta dla kogo i na co. No co jej powiem, ze matka z dzieckiem upila sie wczraj i az ja rwa nogi, nie mowiac o glowie? To powiedzialam, ze maz sie zatrul alkoholem i zdycha. Dala mi, ale z ociaganiem. Za to wyczytalam w ulotce, ze to dobre jest przy biegunkach i innych odwodnieniach nawet dla niemowlakow. Dobrze jest miec zawsze takie cus w domu.
Sugar strasznie mi szkoda Twojego Iggiego. Mam nadzieje, ze to chwila moment i bedzie po chorobie.:-)
aenye mysle, ze moze to tylko takie chwilowe zachowanie. Moze zeby, moze zmiana pogody. dzieci bardzo reaguja na zmiane cisnienia. Buziaki dla mlodego!
Dita zawsze to troche mniej kalorii...:-D:-D:-D:-D, ja to ostatnio przeginam ze slodyczami.

reklama
Do góry