reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kurde musze wam powiedziec ze sie zastanawiam nad ta frida tylko jakos mnie mdli na mysl jak to dziala hehe
nieistotek ja bym chetnie kupila taki olejek od Ciebie dziewczyno
sciskam wszystkich zakatarzonych i zaglutowanych
veder spi na poduszce troche wyzej
mam nadzieje ze troche mu pomoze
musze eszce obrobic zdjecia i wale w kime
ale znajac zycie to pewnie bede sie tlukla i nie zasne a jak juz zasne to maly sie obudzi zeby go odglutowac
nieistotek ja bym chetnie kupila taki olejek od Ciebie dziewczyno
sciskam wszystkich zakatarzonych i zaglutowanych
veder spi na poduszce troche wyzej
mam nadzieje ze troche mu pomoze
musze eszce obrobic zdjecia i wale w kime
ale znajac zycie to pewnie bede sie tlukla i nie zasne a jak juz zasne to maly sie obudzi zeby go odglutowac
..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, wreszcie poznasz tzw. "uroki macierzynstwa", hehe ;-) a poza tym, przypomnial mi sie jeden fajny lek na katar - chyba atol polecala, niby od 6.mies, ale lekarze wczesniej zapisuja tez. taka rozgrzewajaca, pachnaca mentolem masc, udrazniajaca nosek. polecam :-)
bosz, moj sie o 22 obudzil, przebralam pampka, w pizamke, nakarmilam i zasnal znowu...
roni, mowisz, ze to reakcja na szczepienie? bo on dzis caly dzien muli pliz, laski, uspokojcie mnie, ze to na pewno nic zlego!..
aha, temp nie ma :-) uff.
luckymamo - ten twoj pediatra znajomy to dr. joryn, do ktorego dalas mi nr? jelsi tak, to czopki dawac mlodemu tylko, gdy bedzie 38,5? w pupie mierzone czy pod pacha?
nieistotna - swoja droga, ja tez chce ten olejek! :-) jak go kupic?
bosz, moj sie o 22 obudzil, przebralam pampka, w pizamke, nakarmilam i zasnal znowu...
roni, mowisz, ze to reakcja na szczepienie? bo on dzis caly dzien muli pliz, laski, uspokojcie mnie, ze to na pewno nic zlego!..
aha, temp nie ma :-) uff.
luckymamo - ten twoj pediatra znajomy to dr. joryn, do ktorego dalas mi nr? jelsi tak, to czopki dawac mlodemu tylko, gdy bedzie 38,5? w pupie mierzone czy pod pacha?
nieistotna - swoja droga, ja tez chce ten olejek! :-) jak go kupic?
..aenye
Mama grudniowa'06
SARO! OGROMNE BUZIAKI I NAJLEPSIEJSZE ZYCZENIA! CIERPLIWOSCI, MILOSCI, SZCZESCIA I STU LAT :-)
sugarspunsister
matka polka superstar
spi jak susel
jak sie obudzi to go odglutuje i znowu spi
wiec jest git
musze mu zmierzyc temp
tylko mam zwykly termometr
w pupie sie cos odejmuje???
jak sie obudzi to go odglutuje i znowu spi
wiec jest git
musze mu zmierzyc temp
tylko mam zwykly termometr
w pupie sie cos odejmuje???
reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Aenye wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic. To normalna reakcja po szczepionce...organizm jest oslabiony wiec spi. Moja Marika po kazdej szcepionce spala jak zabita przez dwa dni.
Sluchajcie dziewczyny ...moze cos doradzicie. Marika od kilku dni pokasluje ale naprawde bardzo malo ze 4 razy na dzien i ma maly katarek ale tez tylko z rana jej gilasy wyciagam. W sumie to wydaje mi sie ze kaszle jak lezy na pleckach bo z noska splywa jej do gardelka. Wczoraj miala miec szczepionke ale kazalam zmierzyc jej temperaturke przed, tak dla pewnosci (tu lekrz nie bada dziecka przed kazdym szczepieniem tylko przed pierwszym ) i okazalo sie ze ma 37.3 wiec przelozylam na wtorek. Ale z ta goraczka to troche dziwna sprawa. Rano ma ok 36.3, ok 16-17 ,37 nawet troszke ponad a na wieczor bez temperatury. Je ladnie, nie marudzi wiec nie sadze zeby to bylo cos powaznego ale moze powinnam podac jej cos od goraczki zeby znow nie przekladac szczepionki?
A teraz spi juz smacznie i pewnie obudzi sie ok 5 na cycusia
Sluchajcie dziewczyny ...moze cos doradzicie. Marika od kilku dni pokasluje ale naprawde bardzo malo ze 4 razy na dzien i ma maly katarek ale tez tylko z rana jej gilasy wyciagam. W sumie to wydaje mi sie ze kaszle jak lezy na pleckach bo z noska splywa jej do gardelka. Wczoraj miala miec szczepionke ale kazalam zmierzyc jej temperaturke przed, tak dla pewnosci (tu lekrz nie bada dziecka przed kazdym szczepieniem tylko przed pierwszym ) i okazalo sie ze ma 37.3 wiec przelozylam na wtorek. Ale z ta goraczka to troche dziwna sprawa. Rano ma ok 36.3, ok 16-17 ,37 nawet troszke ponad a na wieczor bez temperatury. Je ladnie, nie marudzi wiec nie sadze zeby to bylo cos powaznego ale moze powinnam podac jej cos od goraczki zeby znow nie przekladac szczepionki?
A teraz spi juz smacznie i pewnie obudzi sie ok 5 na cycusia