reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

maju :-) fajnie, ze masz takie grzeczne dzieciatko! slodka mala :-) i swietnie, ze forum juz ci pomoglo ;-) my tu non stop nawijamy o dzieciach, a przy tym i o d.. maryni ;-) wiec zapraszamy na pogawedki ;-) ale uwazaj - to forum powaznie uzaleznia :-D

matko, dziewczyny, moje dziecko spi snem sprawiedliwego, po raz peirwszy tak dlugo spi od nie wiem, jak dlugiego czasu!!! 4h na spacerze, teraz juz 1,5h rabie... myslicie, ze to moze byc od szczepienia??
o 21.30 chodzi spac codziennie... co ja mam z tym fantem zrobic!? zobacze, jak sie obudzi.. ale az sie martwie, czy wsio ok ;-(

reklama
A jam na wsi daleko i nie bedzie mnie do końca kwietnia wsród żywych:no:
Ale serdecznie zapraszam trójmiastki do siebie w maju na heubatę i wspólną posiadówkę na moim podwóreczku:tak:
..aenye dzięki za myśl o nas:-)
Miłeczko buziak:-)

Witajcie Maju i Mariczko:happy: (ps świetne oba imiona:-) )

My tak: disnemar, frida, nasivin i ciepłe skarpety i taki maleńki termoforek przykładam na łebek skronie i między brwi:-(
Bibul Bułka:sick:
Maksyś bidul:sick:

Atol stanowcze NIE:tak:

Sugar szkoda ze mieszkasz tak daleko pozyczyłabym Ci olejek na przeziebienia, mojemu malemu dawal ulgę
nasivin dawalam rzadko, odciagałam rurką bo fridy nie lubie, sol morska i fizjologiczna

Zycze szybkiego konca katau :)

Roni dawalam za niego 7euro
ciesze sie ze Ci pasuje, ja dolewalam do kapieli sobie i malemu, sobie smarowalam klate i skrapialam poduszke i robilam inhalacje w pokoju malemu

Chory:-( :sick:
Temperatura 38,1.:sick: Jeśli wzrośnie o 5 kresek mam paracetamol w czopach i mu dam. Dzwoniłam dziś do mojego pediatry (dobry znajomy) i taka rada, wiec się zaopatrzyłam dzis w aptece:-)

Lil syrop stodal, ibum i nasivin
Mama moja grypolek syrop prawoślazowy

A wszyscy dużo wody z cytryna i mega ilości wit C

reklama
Do góry