reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

roni super ze Dzony zdrowy!!
jaki wielki :)
moj ostatnio dostal 4 na probe i bylo ok wiec dokoncze paczka 3 i potem przerzucam sie na 4
aaa i zapomnialabym poleciala dzis paczka do Ciebie

a ja juz u tesciow siedze, na swieta sie zwleklam tutaj

degupage jest do boskie, jest w necie instrukcja krok po kroku do tego super

reklama
a tak wogole to fakin siet potrzebny mi orungal a moj gin moze przyjac mnie za 1,5 tyg kuzwa :no:
nie mam juz dojsc do apteki i strasznie jestem zla, musze komus podpierdolic bloczek z recepatami bo mnie szlag trafi :-)

aa i dostalam skierowanie do chirurga na usuniecie znamienia
mo dermatolog stwierdzil ze to włokniak a ja swoje wiem ze to trzeci sutek

nieistotna idz do apteki i powiedz ze doniesiesz recepte, daj im swoje dane i ok

my tak dajemy "swoim" pacjentom ale najbardziej mnie wkurza jak ktos obieca ze przyniesie recepte a nie przynosi

a teraz recepty sa numerowane i jak sie lekarz zajarzy ze nie ma kilku numerow to zglasza do NFZ i numery sa blokowane i przekazywane do apteki, a tam program apteczny wychwytuje zablokowane recepty

tak powinno to dzialac, nie wiem czy dziala bo jeszcze nie mielismy nigdy zablokowamego numeru

dopadła mnie grypa żołądkowa:sick: Wczoraj od popołudnia cały czas wymiotowałam.. tak się odwodniłam że aż mąż mnie do szpitala taksówką zawiózł a tam od razu kroplówki. trzy godziny mnie trzymali. Potem jak do domu wróciliśmy (było troche lepiej) dopadło mnie rozwolnienie, leciało ze mnie jak z kranu:sick: Dziś do południa jeszcze zdychałam, miałam gorączkę i napierdzielała mnie głowa. Wymioty ustały. Teraz czuje się mało wiele lepiej ale to jeszcze nie jest Ok.
Mój mąż też dzień wcześniej był chory; silna migrena, wymiotował z bólu. Był w szpitalu porobili mu badania i wykluczyli najgorsze.

Nawet nie wiecie co my teraz przeżywamy w domu, i jeszcze do tego trzeba się Filipem zająć...

Kinga ja ci naprawde wspolczuje. Kuruj sie dziewczyno. Wracaj predziudko do zdrowia!
Ja dzis nie mam juz sily, plecy od stania w kuchni mi odpadaja.

kinga duzo zdrowia zycze

nonek a swieta u ciebie?

bo u mnie tak, ale wszystko goscie przynosza, ja tylko lokal daje i troche sprzatne jak mi Hania i Helen pozwola:-D

jakbym jutro sie nie pojawila to juz dzis zycze wam

wesolych swiat

reklama
Ja swieta u siebie??? No co ty, na glowe nie upadlam. Obiecalam jedynie, ze zrobie dwa mazurki. A Julce, ze zafarbujemy jajca. Poza tym mialam jeszcze ytroche innej roboty i tak sie to wszystko naskladalo.

Do góry