reklama
Nonek MAJERANKA fantastiko, ale juz się wypowiadałam na temat urody tejze panny;-) :-) Zarezerwowana dla Jasia kolegi z dnia 20
Kasia_z królik olbrzymi. Biedul z tym napletkiem. Mam nadzieje ze juz go nie boli :-)
Super że reklamy niet. I mam nadzieję że pomyślą zanim dowala z czymś następnym
Malik żyj najdłużej jak umiesz
Natalcia sto lat !!!!!!!!!!!!!!
Sugar dobrze że zdrówko tak wspaniale dopisuje. No i git . Twój organizm chyba sam wiedział żeś teraz najsilniejsza i dlatego rzucił się na głębokie wody malucha nr 2. Bombissimo
Roni jak to w konia Miał być w święta
Kinga no:-)
Kasia_z królik olbrzymi. Biedul z tym napletkiem. Mam nadzieje ze juz go nie boli :-)
Super że reklamy niet. I mam nadzieję że pomyślą zanim dowala z czymś następnym
Malik żyj najdłużej jak umiesz
Natalcia sto lat !!!!!!!!!!!!!!
Sugar dobrze że zdrówko tak wspaniale dopisuje. No i git . Twój organizm chyba sam wiedział żeś teraz najsilniejsza i dlatego rzucił się na głębokie wody malucha nr 2. Bombissimo
Roni jak to w konia Miał być w święta
Kinga no:-)
atol
Fanka BB :)
sto latek dla jubilatow i caluski
sugar super ze super , jak czytam twoje posty to mi sie od razu humor poprawia
roni szkoda ze mnie nie ma na swieta w Gdyni ( w zeszlym roku bylismy) bo bysmy mogly razem poswietowac, ale przesylam wirtualne usciski i glowa do gory, jak to bylo? komandosi nie pekaja
sugar super ze super , jak czytam twoje posty to mi sie od razu humor poprawia
roni szkoda ze mnie nie ma na swieta w Gdyni ( w zeszlym roku bylismy) bo bysmy mogly razem poswietowac, ale przesylam wirtualne usciski i glowa do gory, jak to bylo? komandosi nie pekaja
K
Kinga85
Gość
Roni nakop mu porządnie jak wróci Nie dziwie się ze masz doła... no i do tego jeszcze Jasiek wariuje ojj... Ale jesteś twarda dasz radę, wytrwasz;-) Niech Ci Kukla pomoże jak jest możliwość
NO RACZEJ ŻE SOBIE PRZYPOMNI NO EJJJ... Dziwnie by wyszło gdyby nie
NO RACZEJ ŻE SOBIE PRZYPOMNI NO EJJJ... Dziwnie by wyszło gdyby nie
reklama
Roni, to może wpadnę sama jakoś w pt po południu i pójdziesz sobie zrobić te zakupy?tylko jeszcze nie wiem o której, bo jak adam będzie miał korki to wróci dosyć póżno. nie wiecie czy w piątek dzieci idą jeszcze do szkoły?chyba nie?
a mi się dziś śniło że zobaczyłam Jezusa i się zrobiłam wierząca, no i postanowiłam ochrzcić dziecko(tzn. w tym śnie)
a mi się dziś śniło że zobaczyłam Jezusa i się zrobiłam wierząca, no i postanowiłam ochrzcić dziecko(tzn. w tym śnie)