reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
wiesz,ja może w piatek będę miec trochę czasu, to mogę wpaść na 2 godz?tylko jeszcze nie wiem o której.i czy z Julką czy bez.he he, jeszcze nigdy nie zajmowałam się dwójką dzieci na raz;-)

Nonek MAJERANKA fantastiko, ale juz się wypowiadałam na temat urody tejze panny;-) :-) Zarezerwowana dla Jasia kolegi z dnia 20:happy:

Kasia_z królik olbrzymi. Biedul z tym napletkiem. Mam nadzieje ze juz go nie boli:tak: :-)

Super że reklamy niet. I mam nadzieję że pomyślą zanim dowala z czymś następnym:wściekła/y:

Malik żyj najdłużej jak umiesz:laugh2:

Natalcia sto lat !!!!!!!!!!!!!!

Sugar dobrze że zdrówko tak wspaniale dopisuje. No i git:happy: . Twój organizm chyba sam wiedział żeś teraz najsilniejsza i dlatego rzucił się na głębokie wody malucha nr 2. Bombissimo:laugh2:

Roni jak to w konia:confused: Miał być w święta:confused:

Kinga no:-)

sto latek dla jubilatow i caluski

sugar super ze super:-D , jak czytam twoje posty to mi sie od razu humor poprawia:cool2:

roni szkoda ze mnie nie ma na swieta w Gdyni ( w zeszlym roku bylismy) bo bysmy mogly razem poswietowac, ale przesylam wirtualne usciski i glowa do gory, jak to bylo? komandosi nie pekaja:confused:

Roni nakop mu porządnie jak wróci:wściekła/y: Nie dziwie się ze masz doła... no i do tego jeszcze Jasiek wariuje ojj... Ale jesteś twarda dasz radę, wytrwasz;-) Niech Ci Kukla pomoże jak jest możliwość

NO RACZEJ ŻE SOBIE PRZYPOMNI NO EJJJ... Dziwnie by wyszło gdyby nie

reklama
Roni, to może wpadnę sama jakoś w pt po południu i pójdziesz sobie zrobić te zakupy?tylko jeszcze nie wiem o której, bo jak adam będzie miał korki to wróci dosyć póżno. nie wiecie czy w piątek dzieci idą jeszcze do szkoły?chyba nie?

a mi się dziś śniło że zobaczyłam Jezusa i się zrobiłam wierząca, no i postanowiłam ochrzcić dziecko(tzn. w tym śnie):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry