reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
lipa przejdzie nie boj zaby
tylko sie oszczedzaj
i kuruj!!!!!!!!
mozliwe ze ze zmeczenia a mozliwe ze bez powodu
a Ty sie kicia uspokoj lepiej
tylko sie oszczedzaj
i kuruj!!!!!!!!
mozliwe ze ze zmeczenia a mozliwe ze bez powodu
a Ty sie kicia uspokoj lepiej
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ide spac dupeczki
dita pewnie bedzie ząbek, jak placze i leca mu lezki to jak mu namoczą rzesy to nie moze oczek otworzyc hehe ma tak dlugie ze mokre sie przyklejaja i nie moze ich podniesc heheh smieszy mnie to
Kicia dziekujemy za troske Calujmy
Calujemy Was wszystkie bo dzis mamy dobry humor
dita pewnie bedzie ząbek, jak placze i leca mu lezki to jak mu namoczą rzesy to nie moze oczek otworzyc hehe ma tak dlugie ze mokre sie przyklejaja i nie moze ich podniesc heheh smieszy mnie to
Kicia dziekujemy za troske Calujmy
Calujemy Was wszystkie bo dzis mamy dobry humor
sugarspunsister
matka polka superstar
o dzieki Ci wielka nieistotna
ja chyba tez wale w kime
powinnam obrobic foty bo musze oddac cholerna okladke chociaz a ja oczywiscie jeszcze nie wybralam buahahaha a w czw mam kolejna sesje
jak znam zycie zostane z milionem zdjec do obrobienia
ja chyba tez wale w kime
powinnam obrobic foty bo musze oddac cholerna okladke chociaz a ja oczywiscie jeszcze nie wybralam buahahaha a w czw mam kolejna sesje
jak znam zycie zostane z milionem zdjec do obrobienia
K
Kinga85
Gość
sugar ciesze się że wszystko ok z twoją fasoleczką!:-) Mnie też szyja napiernicza, dziś ledwo wstałam, chyba źle spałam wrrr..
nieistotna mój Filip też ma ataki płaczu ale nad ranem 4-6 jestem zawsze wnerwiona. Ale ja zawsze biorę go na rączki, mocno przytulam do siebie ukołysze i śpi dalej, albo herbatek koperkową mu dam z kroplami espumisanu i też jest git 3maj się i bądź wytrwała;-)
Fanti a co u ciebie i Oliwierka????
pozdrawiam!!
nieistotna mój Filip też ma ataki płaczu ale nad ranem 4-6 jestem zawsze wnerwiona. Ale ja zawsze biorę go na rączki, mocno przytulam do siebie ukołysze i śpi dalej, albo herbatek koperkową mu dam z kroplami espumisanu i też jest git 3maj się i bądź wytrwała;-)
Fanti a co u ciebie i Oliwierka????
pozdrawiam!!
K
Kinga85
Gość
Roni biduulo, ja też mam zawsze doła w takich sytuacjach i nerwa. A co się stało tak wogole?? brzuszek? zęby?
sto lat dla Mailika!!:-) & dla Natalki oczywiście
sto lat dla Mailika!!:-) & dla Natalki oczywiście
Za tydzień Filipek ma imieniny, swoje pierwsze!
reklama
Sto lat dla Malika;-)
Sugar, fajnie że z małą wszystko ok (bo ja myślę że to dziewczynka
Nonek, ja ją pakuję do tej chusty tak jak było w instrukcji, ale własnie tak sobie myślałam, że te nogi są za bardzo ściśnięte. to jak mam ją do tego pakować?
aha, i jeszcze jedno, jakiś czas temu zmieniłam gondolę na spacerówkę, tyle że w pozycji leżącej. dzięki temu mała więcej widzi, a ja mam lżej i nareszcie jestem w stanie samodzielnie zejść ze schodów. zastanawiałam się tylko, czy nie można by jej już ustawiać w pozycji siedzącej, chociaż tak na parę minut, bo przecież w foteliku też siedzi.no i mam taki pasek żeby przymocować w pasie.jak myślicie??
Sugar, fajnie że z małą wszystko ok (bo ja myślę że to dziewczynka
Nonek, ja ją pakuję do tej chusty tak jak było w instrukcji, ale własnie tak sobie myślałam, że te nogi są za bardzo ściśnięte. to jak mam ją do tego pakować?
aha, i jeszcze jedno, jakiś czas temu zmieniłam gondolę na spacerówkę, tyle że w pozycji leżącej. dzięki temu mała więcej widzi, a ja mam lżej i nareszcie jestem w stanie samodzielnie zejść ze schodów. zastanawiałam się tylko, czy nie można by jej już ustawiać w pozycji siedzącej, chociaż tak na parę minut, bo przecież w foteliku też siedzi.no i mam taki pasek żeby przymocować w pasie.jak myślicie??