reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a mowil w takim razie co to moglo byc? ze zmeczenia czy jak?

Sugar z twoja plodnoscia to moze i dobrze ze nie rosna na drzewach bo bys zbierala do koszyczka wszystkie jak leci ;-)

reklama
Ide spac dupeczki :)

dita pewnie bedzie ząbek, jak placze i leca mu lezki to jak mu namoczą rzesy to nie moze oczek otworzyc hehe ma tak dlugie ze mokre sie przyklejaja i nie moze ich podniesc heheh smieszy mnie to

Kicia dziekujemy za troske :) Calujmy

Calujemy Was wszystkie bo dzis mamy dobry humor

o dzieki Ci wielka nieistotna :-p :-D :-D :-D

ja chyba tez wale w kime
powinnam obrobic foty bo musze oddac cholerna okladke chociaz a ja oczywiscie jeszcze nie wybralam buahahaha a w czw mam kolejna sesje
jak znam zycie zostane z milionem zdjec do obrobienia

No Sugar - fajnie, że jest OK!!!

Nieistotku - sezon zębowy otwarty...

Roni - lipa przejdzie w końcu...

Spadam sobie spać... bye... Całuski dla Was!!!

sugar ciesze się że wszystko ok z twoją fasoleczką!:-) Mnie też szyja napiernicza, dziś ledwo wstałam, chyba źle spałam wrrr..
nieistotna mój Filip też ma ataki płaczu ale nad ranem 4-6 jestem zawsze wnerwiona. Ale ja zawsze biorę go na rączki, mocno przytulam do siebie ukołysze i śpi dalej, albo herbatek koperkową mu dam z kroplami espumisanu i też jest git:tak: 3maj się i bądź wytrwała;-)

Fanti a co u ciebie i Oliwierka????

pozdrawiam!!:-p

Roni biduulo, ja też mam zawsze doła w takich sytuacjach i nerwa. A co się stało tak wogole?? brzuszek? zęby?

sto lat dla Mailika!!:-) & dla Natalki oczywiście

Za tydzień Filipek ma imieniny, swoje pierwsze!:-D

reklama
Sto lat dla Malika;-)

Sugar, fajnie że z małą wszystko ok (bo ja myślę że to dziewczynka:laugh2:

Nonek, ja ją pakuję do tej chusty tak jak było w instrukcji, ale własnie tak sobie myślałam, że te nogi są za bardzo ściśnięte. to jak mam ją do tego pakować?

aha, i jeszcze jedno, jakiś czas temu zmieniłam gondolę na spacerówkę, tyle że w pozycji leżącej. dzięki temu mała więcej widzi, a ja mam lżej i nareszcie jestem w stanie samodzielnie zejść ze schodów. zastanawiałam się tylko, czy nie można by jej już ustawiać w pozycji siedzącej, chociaż tak na parę minut, bo przecież w foteliku też siedzi.no i mam taki pasek żeby przymocować w pasie.jak myślicie??

Do góry