reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

..aenye 
Z okazji urodzinek:
Wszystko co piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

reklama
ninusiaa najważniejsze że maleństwo dobrze sie rozwija i mimo pozniejszego terminu bedziesz nas odwiedzać. Buziaki i trzymaj sie cieplutko

Kate no no no jestem pod wrazenie i oczywiście Gratulacje a obrona to juz tylko formalność w twoim przypadku:))

hellou :) :)

dziekuje za zyczonka.. :)

uff, jak ja sie ciesze, ze ta praca juz za mna... serio... wisiala nade mna jak czarna chmura ;-) a teraz juz tylko dwa egz (na razie wydaje mi sie, ze nie ma co panikowac ;-) ) i wakaaaaacje! :)

nom...a juz we wtorek mam wizyte u gina :) zobaczymy, jak moje szkrabki rosna :)

witam dziewczyny
wczoraj dopisalam sie do listy mam grudniowych, a tak w ogole to jestem juz mama sierpniowa :laugh:

Hania urodzila sie 23.08.2005 i tak na prawde to tak szybko nie planowalismy kolejnego dzidziusia, chcialam tak 2-3 lata roznicy, ale los zadecydowal inaczej :)
Jestem troche w stresie jak sobie poradze z dwojka takich malutkow, Hania teraz niezle mi daje popalic, jest na etapie raczkowania i wstawania przy wszystkim co sie da ::)
no i mam problemy jak ja przewijam bo non stop mi niedobrze, a te zapachy mnie zabijaja :p

jesli chodzi o wklejanie zdjec to po przeczytaniu tekstu na bb o kidnapingu dzieciecym jestem w lekkim stresie :(, nie wiem czy to czytalyscie

Wiesz atol,

myślę, że nie ma się co aż tak bardzo przejmować. Na każdym kroku czyhają na nas różne pułapki i ludzie, których nie możemy ufać.

Wydaje mi się, że od naszego zdrowego rozsądku zalezy, czy będziemy umiały /umieli/ się temu przeciwstawić.

Intuicja, zdrowy rozsądek, umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych czy kryzysowych oraz wiara w ludzi powinna pomóc.

Pozdrawiam

Kasia

reklama
no ja jednak mam lekka paranoje, bo nie chcialabym zobaczyc swojego brzucha u kogos innego :), ale wiadomo wszystko zalezy od podejscia do sprawy

Do góry