reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Jak możesz to daj znac jak z tą CC jak się czułaś (jesz) czy możesz już normalnie funkcjonować i takie tam :tak: bo tu się szykuje pare CC :zawstydzona/y:

reklama
U mnie to był jednak fałszywy alarm:-( skurcze mi przeszły. A już miałam nadzieję że w koncu coś się zacznie dziać...

38,5 t.c.

monexa;
trzymam kciuki!

ja też jeszcze 2 w 1. i w ogóle to samo co u was. az nie warto sie powtarzać. ciągnięcia, napięcia, mały ostro sie wierci ale chyba mu tam za dobrze.
najgorsze ze w domu wszyscy siedza jak na szpilkach kiedy sie zacznie. tysiac pytań. ja chyba najmniej sie przejmuje.
czuć już na naszych wątkach male zniecierpliwienie, wszystkie wypatrujemy najmniejszego choćby sygnalu :)
jeszcze troszeczke....

Nadal cisza i nadal 2w1. Ale już mam dość nawet chodzic nie moge czuje sie tak jakbym miała pełno kamieni tak mnie ciągnie, pierwszy raz niemogłam sie nawet poruszyc w łóżku SZOK:szok:

Cierpliwości kobietki kochane, ja też się bardzo niecierpliwie:zawstydzona/y: i dziś bylam na badaniach, krew, mocz i HBS, jakie miałyście wyniki HBS???:confused:

Ja już nie nadganiam bo nie mam czasu

Jutro o 8.15 mam się stawić w szpitalu
Z małym wszystko wpożądku
Jutro zrobią mi badania
w poniedziałek usg
i we wtorek prawdopodobnie Synek będzie z nami:-D

Ponieważ Tomcio przyjedzie w poniedziałek to do tego czasu nie mam laptopa także smsy będę pisać:tak:

Buziaki i nie gnajcie tak z pisaniem żebym mogła nadrobić:-p

Informujcie mnie jak się któraś rozdwoi:tak::tak::tak::tak:

reklama
sie wie słonko :-D ;-) :-D ale Ci dobrze :tak: sara już wiesz co i jak a nie musisz czekac jak te nasze wymeczone skurczami przepowiadajacymi bidulki :eek:

Do góry