reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

No mam nadzieję, że zgubili tylko wyniki, a nie moje próbki krwi, więc da się wydobyć je za pomocą męża jutro rano :tak: A ja sobie będę spać w domku. Dziś z okazji tego bólu jestem na ścisłej diecie i chyba się trochę poprawia.

reklama
czesc dziewczyny, wiecie cos mnie niepokoi:-( zauważyłam na wkładce zwiekszoną ilość sluzu, tak wogole to bardzo czesto zmieniam wkładki bo zawsze cos tam mam. Nie wiem co myslec, czy to normalne? tez tak macie?

Oj kasiu bidulko...rzeczywiscie nie wesolo.Jaja sobie robia.

Ja juz nie robie badan..ostatnio bylam u gina 22.11 i w zasadzie musze czekac....po 12.12 (jak dotrwam do swojego terminu)mam sie stawic do przebadania przeterminowanego dzidzia i tyle.
Poza tym u mnie nic nie czuc...nic sie nie dzieje.tylko ja sie katuje mysla o koniecznosci wprowadzenia diety i cwiczen po porodzie.Coraz bardziej to do mnie dochodzi.

Roni...cos z tym serduchem nie bardzo chyba.Moze faktycznie przez to cisnienie podwyzszone...moze poprostu poloz sie i sprobuj sie maxymalnie wyciszyc i wyluzowac...moze pomoze

Kinga ja też tak mam od jakiegoś czasu, najpierw się martwiłam że to już wody, ale to chyba wydzielina wynikająca ze stanu zapalnego którego niczym nie mogę wyleczyć. Ciągle mi mokro w majtkach, i wkółko zmieniam wkładki.

Monexa a wiesz ja slyszałam że to może być czop ktory wydobywa sie powoli a jezeli chodzi o to ze masz caly czas mokro to moze wody ci sie lekko ulewają? sama nie wiem.

Kasiu ale syf w tej służbie zdrowia !!! :wściekła/y: Mam nadzieje, że dasz jakos rade do jutra...dbaj o siebie
Kinga ja też miałam sporo wydzieliny ale było to spowodowane gribami i po antybiotyku jest spokój :tak:
Asia nie martw się ja też jestem wagi cięzkiej razem się bedziemy wspierać i schudniemy do urlopu ;-)
Roni proszę nie denerwuj się bo podwyższone ciśnienie szkodzi również dziecku, jak możesz puść sobie jakąs miłą muzyczke i leż ładnie :happy:
Kicia może Ci się uda młodego na 7 wycisnąć hihihihih :-D :laugh2: :-D

ja odebralam wyniki krwi
luks malina
niestety mocz dopiero jutro bo dzisiaj zapomnialam rano obstawic cos dla pan laborantek i potem juz nie chcialo isc ;-)
dzisiaj polozylam sie o 12 i splam jak zabita do 16
moze to jakos organizm sie nastawia na zarwane noce ktore mnie czekaja ;)

aha
dzisiaj zaszalalam i zakupilam torbe ciuchow hehe
co prawda mam praktycznie wszystko ale byly takie sliczne i za taka cene ze zaszalalam;-)

jutro wracamy do waw
i 1000 rzeczy do zalatwienia oczywiscie
gin, urzad cywilny, anestezjolog etc etc
mam nadzieje ze dam rade :cool2:

buziaki

reklama
Ja też już mam wszystko dla dzidzi, ale jak widze cos w sklepie to trudno sie opszeć:blink: Mąż troszke sie wtedy na mnie złosci bo uważa że przesadzam:sorry2: w sumie to mamy tyle ciuszków że tak naprawdę nie wiem czy zdąże go w to wszystko ubrać zanim nie wyrosnie. Na szczescie kupilam różne rozmarówki wiec nie bedzie tak źle. Ostatnio zrobilismy z mężem ostatni zakup; wanienka.
Tak wiec to normalne u nas kobiet jeżeli chodzi o te zakupy:happy2:

Do góry