reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
JASNE...100 LAT DLA MARIANKI..kochana nasza kruszynka:tak: :tak:
niech rosnie zdrowiutko

humorki przednie...to dobrze przynajmniej co sie dzieje

a ja dzis rano kiedy sie budzilam pomyslalm wlasnie o Nieistotnej-kiedy ja wypuszcza..i wogole,a tu piszecie ze juz jutro do domciu.Fajnie

Strasznie mi sie nuuuudzi...:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

:yes: sto lat dla Marianki :yes:

Kasia mam nadzieje, że wszystko w porządku :tak:
Asia jak Ci się nudzi to się chyć jakiejś roboty :yes: :rolleyes: :happy2: :rofl: ja od rana sprzątam i chociaż mi czas szybciej mija :tak:

Ooooo - pierwsze mini-urodzinki:-D STO LAT!!!!!

Kasiu - mnie ostatnio cały czas boli brzuch tzn woreczek na przemian z wątrobą... Tak bardzo czekam na rozwiazanie, na ulgę.. Bo na nospę nie wyrabiam juz.:eek::sick:

Załamałam się. Zgubili mi wyniki w laboratorium. Co prawda jest tam książka wyników i można z niej spisać wyniki zgubione, ale siedzi baba z klimakterium i nie pozwala. Zarówno mnie jak i obecnemu personelowi, co chce pomóc. Dno. Jutro od 7 rano kierownik, więc będę walczyć o swe wyniki badań. Mężuś mówi, że pieprzy, woli dwa razy więcej zapłacić za badania i robić je w Swissmedzie, gdzie przynajmniej ograniczony jest kontakt z osobnikami ze zmianami hormonalnymi :-D No to do jutra jakoś dam rade na sucharkach ;-)

co za durnie!!! ile razy masz robić te same badania??i jeszcze łazić po kierownikach i się denerwować??:angry::angry:

coż, w każdym razie powodzenia jutro zyczę:dry:

ja wlasnie wrocilam od gina!
glowka juz dosc nisko, mowi ze juz niedlugo moze sie zaczac!
07.12 mam przyjsc na ktg.
kurcze pasowalby mi ten 7 na porod moj gin i moja znajoma polozna maja akurat wtedy dyzur!
byloby idealnie!!
musze jakos Olafka wykurzyc tego dnia z norki :-D
chce 7 i juz!! maly trzeba sluchac mamusi ;-) !!!!!

Kasiu - no paranoja. Nie przejmuj się, te babę myszy zjedzą.
No i jak widać są miłe panie prosto z Leśnej Góry i babsztyle z lat 80-tych.
Boze jak tu trafić na te pierwsze...?

reklama
możemy sobie chcieć!:laugh2::laugh2:

też dziś byłam u gina; szyjka zamknięta, oznak porodu brak, a Mała sobie beztrosko kopała w aparat do mierzenia tętna:-):-)

Do góry