reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dla tych, co nie maja fejsa obejrzyjcie to ja padłam i dotąd nie mogę w to uwierzyć boski Feluś:
Śpiący Królewicz :-)) - YouTube
Śpiący Królewicz :-)) - YouTube
u mnie ku pa zarazili mnie jakimś syfem w szpitalu i od 3 tygodni rana mi się ślimaczy, dziś przyszedł mi posiew i dowalili mi antybiotyk w zastrzykach taki kuźwa mocny, że nie mogę karmić cycem ( uszkadza słuch)...siedzę i ryczę...
..aenye
Mama grudniowa'06
ozesz k...................... o ja p.................. nie zartuj... ale podtrzymuj laktacje, sciagaj duzo laktatorem, kiedy mozesz wrocic do karmienia?....
a boli cie...? strasznie wspolczuje... :-(
a jak Helenka? pokaz baczka malego!..
a boli cie...? strasznie wspolczuje... :-(
a jak Helenka? pokaz baczka malego!..
Miłka, nie przejmuj się! Moje dwie koleżanki miały to samo (standard w gdańskich szpitalach) i po tygodniu (antybiotyk się skończył) było już ok, karmiły i się same wyleczyły :-) Głowa do góry. Świństwa się zdarzają, ale na szczęście da się z nimi walczyć. :-) PS wyszło coś w posiewie? Bo taki ototoksyczny antybiotyk to nie jest standardowy antybiotyk szerokiego spektrum, więc na jakiejś podstawie mam nadzieję ktoś ci go przepisał?
wyszły mi 4 bakterie :-( które wszystkie na raz wrażliwe są tylko na Gentamycyne, dlatego gin dowalił mi te zastrzyki, żeby za jednym razem zwalczyć wszystkie na raz ...
bosko, właśnie zbieram się za zastrzyki
tylko, żaden wieśniak nie potrafi mi powiedzieć kiedy po skończonych zastrzykach mogę zacząć karmić, za dzień, za tydzień echhhh szkoda gadać
bosko, właśnie zbieram się za zastrzyki
tylko, żaden wieśniak nie potrafi mi powiedzieć kiedy po skończonych zastrzykach mogę zacząć karmić, za dzień, za tydzień echhhh szkoda gadać
..aenye
Mama grudniowa'06
dobrze bedzie, slonce.. na pewno :-) podtrzymuj laktacje i pieknie wrocisz do cycolenia :-) trzymam mocno kciuki! i swoja droga wspolczuje klucia ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
laski, zglosujecie na moje haslo w konkursie? to link: https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
trzeba moje haslo zaznaczyc - JA I MOJ FIRST BIKE TO JEDNA MASZYNA, NIKT NAS NIE DOGONI I NIC NIE ZATRZYMA :-)
bede muczo wdzieczna!!!
trzeba moje haslo zaznaczyc - JA I MOJ FIRST BIKE TO JEDNA MASZYNA, NIKT NAS NIE DOGONI I NIC NIE ZATRZYMA :-)
bede muczo wdzieczna!!!
reklama