reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie ku pa zarazili mnie jakimś syfem w szpitalu i od 3 tygodni rana mi się ślimaczy, dziś przyszedł mi posiew i dowalili mi antybiotyk w zastrzykach taki kuźwa mocny, że nie mogę karmić cycem ( uszkadza słuch)...siedzę i ryczę...

ozesz k...................... o ja p.................. nie zartuj... ale podtrzymuj laktacje, sciagaj duzo laktatorem, kiedy mozesz wrocic do karmienia?....
a boli cie...? strasznie wspolczuje... :-(

a jak Helenka? pokaz baczka malego!..

Miłka, nie przejmuj się! Moje dwie koleżanki miały to samo (standard w gdańskich szpitalach) i po tygodniu (antybiotyk się skończył) było już ok, karmiły i się same wyleczyły :-) Głowa do góry. Świństwa się zdarzają, ale na szczęście da się z nimi walczyć. :-) PS wyszło coś w posiewie? Bo taki ototoksyczny antybiotyk to nie jest standardowy antybiotyk szerokiego spektrum, więc na jakiejś podstawie mam nadzieję ktoś ci go przepisał?

wyszły mi 4 bakterie :-( które wszystkie na raz wrażliwe są tylko na Gentamycyne, dlatego gin dowalił mi te zastrzyki, żeby za jednym razem zwalczyć wszystkie na raz ...

bosko, właśnie zbieram się za zastrzyki :dry:

tylko, żaden wieśniak nie potrafi mi powiedzieć kiedy po skończonych zastrzykach mogę zacząć karmić, za dzień, za tydzień echhhh szkoda gadać :dry:

reklama
Do góry