reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu u nas jest identycznie, wiem co czujesz i wspolczuje.

U nas tez choroby,sara znowu ma nawrot astmy,kolejne obturacyjne zap. oskrzeli. na razie probujemy bez antybiotyku.podobno poczatek trylko,poprzedni antyb. skonczyla brac 1,5 tyg temu
Mercedes jakos znosnie, obie bez temperatury.

pozdrawiam

reklama
kasia, calosc. oczywista sama tych zdjec nie pstrykalam ;-)

dzisiaj robilam te:
http://www.film.wp.pl/idGallery,5488,idPhoto,210987,galeria.html

smiesznie zdjecia koreluja z tekstem ;-)

ale to taki mily przerywnik w pracy, glownie 'opracowuje' newsy, ktore przychodza z agencji, czyt. linkuje, pogrubiam, dodaje br'ki i zdjecia :sorry: troche dzien swira, ale i tak jest ekstra. atmosfera super, naprawde.
bardzo chcialabym sie tam zahaczyc.

hejo. widze, ze pustkarnia znowu ;-) a takie mile ozywienie bylo jakis czas temu..

ja podekscytowana praca, 7h mija jak z bicza strzelil, nie wiem, kiedy.

no i praktyki darmowe, a juz 2 dvd wyhaczylam i 6 biletow do kina ;-) takze niezla dniowka wychodzi ;-)

atol
, droga kasi super, nawet nieco ja zmodyfikowalam i juz w ogole gites. troche sie korkuje w tych kolizyjnych godzinach, jak wszedzie czyli. ale i tak krocej.

przepraszam, ze nie dodalam zdjec, ale nie mam naprawde kiedy. dzisiaj dopiero przed chwila wrocilam - bylam na filmie Julie and Julia, GORACO polecam. na jesienna pluche i depreche - uroczy, cieply film. do tego poplakalam sie ze smiechu i fantastyczna meryl streep. zyc nie umierac :-)

ps atol, priv. :-)

elo laski :-)
nie mam na nic czasu z moja dwojca
Blanka broi jak jasna cholera i trudno ja ogarnac :confused2::confused2::confused2:
musze zaczac pisac bloga i jak mi sie zachce numeru trzy to przeczytac co sie dzialo jak Blanka byla w tym koszmarnym wieku :sorry:
pelna lapy roboty i czas zapierdziela :/

ejo

roni ja juz na 99% zrezygnowalam z trzeciego dziecka:sorry:

nawet nie chodzi teraz o zachowanie dziewczyn, bo musze przyznac ze jest coraz lepiej, a odkad poszly do przedszkola to w ogole luzik, ale finansowo makabra

coraz wiecej kasy na nie idzie:eek:

nie bardzo sobie teraz wyobrazam wyskrobac jeszcze kase na trzecie

zakladajac ze t. zrobi wreszcie ten kurs pilota kiedys tam przed moja 40stka to moze sie zdecydujemy i to jest wlasnie ten 1%:-p

ilonka, dopiero wrocilam do domu. jak jeszcze masz klopot to moge byc jutro rano na bb, w ogole jutro bede w domu, przynajmniej do 15. jak cos to pusc mi strzale na telefon, a ja siade do kompa :-0

Ostatnia edycja:
Roni, jak ja cię rozumiem. Maciek właśnie zaczął chodzić i broić. A teraz jeszcze mam Piotrka chorego generalnie na katar, no ale w domu choruje, więc są dwa. Już wymiękam, a D. też chory więc siedzę z trójką smarkaczy ;-)

reklama
nio, Kasia ale masz swiatelko w tunelu
ja jestem sama 24h na dobe
od smieci przez sprzatanie, obiad, pranie, choroby, lekarzy i noce sama, zero pomocy, wstaje o 6 i do 24 jak robot
czasem o godzinie 20 orientuje sie ze nie mialam czasu nic zjesc
dorobilam sie ostrej anemii i innych swinstw typu zapalenie scian tarczycy :confused2:
szkoda gadac, taki los matek samotnych ;-):crazy:

Atol, w ogole ze ja kiedys na taki pomysl wpadlam... hyhy

Do góry