reklama
atol
Fanka BB :)
hej hej
oj ja tez zazdroszcze Hiszpanii
u nas najwczesniej sie zapowiada wyjazd na ferie zimowe do szczyrku, ale i tak sie ciesze na maksa
bylam dzis z Hanka na bilansie 4 latka i uwaga wazy cale 13,8 kg, 3 centyl, ale chudzina, ale lekarka stwierdzila ze to po mamusi
potem bylo szczepienie p/ko ospie witrznej, juz z hanka oblecialam wszystkie szczepienia poki co, u Helci zostaly mi tylko meningokoki i luz
a poza tym bez zmian
oj ja tez zazdroszcze Hiszpanii
u nas najwczesniej sie zapowiada wyjazd na ferie zimowe do szczyrku, ale i tak sie ciesze na maksa
bylam dzis z Hanka na bilansie 4 latka i uwaga wazy cale 13,8 kg, 3 centyl, ale chudzina, ale lekarka stwierdzila ze to po mamusi
potem bylo szczepienie p/ko ospie witrznej, juz z hanka oblecialam wszystkie szczepienia poki co, u Helci zostaly mi tylko meningokoki i luz
a poza tym bez zmian
moja ekipa się nawróciła, co prawda w nieco zmienionym składzie ale naginają właśnie tynki na chacie:-) huraaaa
Jesuuu, skąd wziąć kasę dziewczyny? Wszystkie karty i pozyczki już uruchomione a tu kuźwa studnia bez dna.... Co prawda zagrałam o 17 baniek ale zanim wypłacą to jeszcze ho-ho minie czasu;-)
Pan monsz zgłosił mnie na to spotkanie, już sie czuję jak ogon, no ale chyba pojedziemy. Fadery moje już się zgodzili zostać z glonami więc luz
wow, atol - ale szczepionek... No ale w sumie jśli dziewczynki chodza do przedszkola to może i faktycznie warto.
kate, nonia - śniłyście się mi dziś, grałyśmy w scrabble w Hajduszoboszlo;-)
A moja Ala 15 kg to jeszcze rok temu ważyła więc luzik;-)
Jesuuu, skąd wziąć kasę dziewczyny? Wszystkie karty i pozyczki już uruchomione a tu kuźwa studnia bez dna.... Co prawda zagrałam o 17 baniek ale zanim wypłacą to jeszcze ho-ho minie czasu;-)
Pan monsz zgłosił mnie na to spotkanie, już sie czuję jak ogon, no ale chyba pojedziemy. Fadery moje już się zgodzili zostać z glonami więc luz
wow, atol - ale szczepionek... No ale w sumie jśli dziewczynki chodza do przedszkola to może i faktycznie warto.
kate, nonia - śniłyście się mi dziś, grałyśmy w scrabble w Hajduszoboszlo;-)
A moja Ala 15 kg to jeszcze rok temu ważyła więc luzik;-)
kamila1983
Hej
poczytam jak glona spać położe :-)
mam tylko prosbę ;-) podbijta mi do 100;-)
JESIENNY CHŁOPCZYK 6-12M DUŻA PAKA (746467164) - Aukcje internetowe Allegro
buziaki
poczytam jak glona spać położe :-)
mam tylko prosbę ;-) podbijta mi do 100;-)
JESIENNY CHŁOPCZYK 6-12M DUŻA PAKA (746467164) - Aukcje internetowe Allegro
buziaki
Roni21
Spider's Web
hej laski
widze ze chorobska "dopisuja"
my tez chorzy, tzn cala nasza trojka
Jasiu jak zwykle najgorzej znosi
Blanka miala 3 dni gile i rzeska chodzi
wlasnie spai, a ja mam chwile dla siebie ale tylko chwile
Kate, Ty t niedlugo nie bedziesz miala czasu taczek zaladowac ;-)
Dita, gratulacje umowy
Pingwinku, nie martw sie, duzo dzieci to ma niestety
mysle ze moj Janek tez
jak tam reszta przedszkolakow?
Jasiek mial kryzys ostatnio i 5 h przesiedzial pani na kolanach
dalej prawie nie gada, wiec logopeda nie ma u nas co do roboty ;-)
za to Blanka napierdziela jak katarynka i sie odpielochuwujemy
znaczy Blanke
mam pytanko do dziewczyn co maja coreczki
macie moze jakies ubranka na zime/jesien do odsprzedania
mam na mysli bluzki z dlugim rekawem, spodenki
kurteczke?
ona nosi tak gdzies 80
pozdrawiamy Was guronco
widze ze chorobska "dopisuja"
my tez chorzy, tzn cala nasza trojka
Jasiu jak zwykle najgorzej znosi
Blanka miala 3 dni gile i rzeska chodzi
wlasnie spai, a ja mam chwile dla siebie ale tylko chwile
Kate, Ty t niedlugo nie bedziesz miala czasu taczek zaladowac ;-)
Dita, gratulacje umowy
Pingwinku, nie martw sie, duzo dzieci to ma niestety
mysle ze moj Janek tez
jak tam reszta przedszkolakow?
Jasiek mial kryzys ostatnio i 5 h przesiedzial pani na kolanach
dalej prawie nie gada, wiec logopeda nie ma u nas co do roboty ;-)
za to Blanka napierdziela jak katarynka i sie odpielochuwujemy
znaczy Blanke
mam pytanko do dziewczyn co maja coreczki
macie moze jakies ubranka na zime/jesien do odsprzedania
mam na mysli bluzki z dlugim rekawem, spodenki
kurteczke?
ona nosi tak gdzies 80
pozdrawiamy Was guronco
Hej hej, Roni, miło że jesteś.
U mnie właśnie chyba końce gila widać. Już od wczoraj nie kaszlą zbytnio.
Piotrek jakoś w miarę dobrze w przedszkolu, jeden z najmniej płaczących w grupie o dziwo. Teraz pani mówi że tak bardziej się nim zajmuje, bo wcześniej bardziej płaczkami rzecz jasna. Piotrek ma problem z tym że ciągle zaczepia dzieci (szczypie, szturcha), nie mocno, ale jak jest zmęczony. Jak jest wypoczęty (rano i po spaniu południowym) to podobno nie ma tego problemu wcale. Pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu i będzie dobrze. W nocy już mi ładnie śpi. Z gadaniem to u nas teraz mega śpiewak się zrobił, śpiewa nam ciągle i wierszyki mówi
Ja wczoraj zaliczyłam jakieś paskudne zatrucie, dziś dochodzę do siebie, po południu śmigamy na weekend na żaglówki. Oby pogoda była. Buźka!
U mnie właśnie chyba końce gila widać. Już od wczoraj nie kaszlą zbytnio.
Piotrek jakoś w miarę dobrze w przedszkolu, jeden z najmniej płaczących w grupie o dziwo. Teraz pani mówi że tak bardziej się nim zajmuje, bo wcześniej bardziej płaczkami rzecz jasna. Piotrek ma problem z tym że ciągle zaczepia dzieci (szczypie, szturcha), nie mocno, ale jak jest zmęczony. Jak jest wypoczęty (rano i po spaniu południowym) to podobno nie ma tego problemu wcale. Pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu i będzie dobrze. W nocy już mi ładnie śpi. Z gadaniem to u nas teraz mega śpiewak się zrobił, śpiewa nam ciągle i wierszyki mówi
Ja wczoraj zaliczyłam jakieś paskudne zatrucie, dziś dochodzę do siebie, po południu śmigamy na weekend na żaglówki. Oby pogoda była. Buźka!
atol
roni ja pewnie cos mam, ale musze poszukac
poki co moze taka kurtke chcesz?
KURTKA ZIMOWA DZIEWCZECA 86/92 (750844262) - Aukcje internetowe Allegro
poki co moze taka kurtke chcesz?
KURTKA ZIMOWA DZIEWCZECA 86/92 (750844262) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasiu moglabyś popytać bratową ( o ile dobrze pamietam to byla bratowa ;-)) co stosowala na owe wypadanie wlosow? Zrobilam badanie i hormony ok, a wlosy leca jak z psa na wiosnę...