reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye ;-):-).
Atol u nas tez ladnie, ale u nas dziewczyny dzis obudzily sie z mega zielenina z nosa. Dzis krotki spacer. A juz sie cieszylam, ze ozdrowience.
Sugar jak mlode?
U nas tesciu wczoraj wrocil z rajdu monte carlo i dziewczyny w ramach prezentu dostaly 2 litrowy sloik nutelli. Za je bi scie, szczegolnie, ze Manka uczulona jest:happy:. A zly byl, bo w sklepie obok byl 5 litrowy i zalowal, ze nie kupil wiekszego.

Ja a propos odchudzania- kilka dni temu zezarlam 3/4 musaki, na nastepny dzien dwa hamburgery robione w domu, wczoraj pieczone parowki z zoltym serem na kolacje:sorry2:. Moze troche przytyje.

A na obiad dzis chyba langosz:-p.

reklama
hej kobietki

u nas przeziebienie wyleczone, na szczescie nie przerodzilo sie w nic gorszego, a balam sie strasznie bo maly ostatnio byl niejadek [znowu:wściekła/y:] i jakis bledzioch:-(, ale wszystko juz wraca do normy, po dzieciach to odrazu widac jak wracaja do formy:happy:

wiec w tyg bylam 1 dzien w pracy:nerd: fantasycznie:baffled:

anitko gratuluje kilogramow,
ja planuje kupic sobie cwiczenia na nintendo wii i sie w domu katowac, bo silownia odpada. placilam rok i bylam 3 razy!!:zawstydzona/y: a ja mam kompleksy z tytulu wygladu skory, a nie wagi:dry:

jesli chodzi o kapiele to u nas tez urynoterapia, Brunio z piskiem radosci lapie sie za ptaszka, siusia i wola 'siusiu!!!!!':-D ale do kibela nie zrobi, na nocniku nie usiadzie:dry:

z seriali to ostatnio ogladam 'the hills' , lostow i sexu nie lubie:no:

aenye, sugar zdrowka dla dzieciaczkow:tak:

Lucky sciskam i buziam:-)

Pingwinek nic nie poradze, bo mam chlopaka, 3 mam kciuki za rozklejenie:happy:

Nonek mozna jeszcze chipsy, czekolade, pizze, frytki :rofl2: zazdroszcze diety:happy:

U nas dzieci sie mierza
Chorowitkom zdrowka zyvcze i lece obiad robic i syf po/w trakcie remointowy sprzatac.
Buzaim wszystkie

hej ja tylko na chwilę bo od teściowej...

dzieci prawie zdrowe tzn Maja zdrowa, Misiek jeszcze charczy i ma ghłowke w plamkach a tak ogólnie to ok.

W jakiś normalny ciekawe na jak dlugo.
ściskam wszystkie bardzo mocno! Do kiedyśtam

Hej:-)

no to sie melduje:tak:

w szkole bylo OK, poza wielgachnymi problemami i tragediami ludzkimi:baffled:
dzisiaj mialam warsztaty z kobietami nt. stresu, poczucia wartosci, zwiazkow, obiecosci... bylo super, szczegolnie widzialam to po reakcjach kobiet:-)
ja tam bylam jak ryba w wodzie:-D

A dzisiaj wiosna u nas, śniegu zero, za to pieknie sloneczko swiecilo, ciepelko

Maju super, ze wsio z przeprowadzka ok
Lucky, hehe "ogon" no i my tez stosujemy urynoterapie:tak:
Kasiu pokaz akwarium
Anitka gratki kilogramów
Pati fajnie, ze to "tylko" angina
Pingwinku dzialaj z olejem i pisz
Nona jak jutro z basenem? my jedziemy:tak:
Kasu, Sugar, Dita, Kamila, Atol buziaki:happy:

Hej, Kate my nie damy rady, dziewczyny szczekajace dosc znacznie i zakatarzone. Ja mam prawa str zatok zawalona. Du pa.

Jakas zmiana pogody sie u nas szykuje, bo ja zasypiam na stojaco od popoludnia. Chyba zaraz padne jak pies pluto.

hej hej niedzielnie

alez jestem zla, Helena juz kolejny dzien budzi sie o 7 i koniec spania, a bylo tak pieknie 8-8:30

a ze siedze teraz do 1-2 w nocy, to jestem potem padnieta z deka:dry:

w kazdym razie juz obejrzalam czysta krew caly sezon i czekam kiedy bedzie nastepny

jesli chodzi o lostow to jak byli w tv jakos mnie nie wciagneli, a potem sciagnelismy sobie z T wszystkie sezony i obejrzelismy ciurkiem i podoba mi sie

a sex w wielkim miesice lubie ze wzgledu na NY, bo to moje ulubione misto na ziemi:-)

bylam wczoraj z dziewczynami w Lazienkach, swietnie bylo, wiosna normalnie, a najbardziej w Lazienkach lubie to ze jest zakaz wprowadzania psow i nie ma wszedzie go.wien, normalnie chodzic mozna bez stresu:sorry2:

kate podziwiam normalnie w zwiazku z twoja praca, ja chyba bym nie potrafila oddzielic sie od problemow i tragedii innych:no:

zdrowia zycze wszystkim chorowitkom

pozdr

Ejo, faktycznie wiosnę czuć w powietrzu, ale to jeszcze nie to, nie ma szans na wiosnę na początku lutego. W przyszłym tygodniu zima wraca, a ja mam już dość takiego wahania bo automatycznie to się przenosi na moje gluty w postaci grypopodobnych gowien:baffled::baffled::baffled:

hehe, co do kate - potwierdzam, praca to jej pasja, mogłaby godzinami opowiadać, ale ma niesamowicie mocną psychikę dziewczyna, nie każdy się nadaje (ja np na pewno nie...)

a z seriali to jak i wy - house, chirurdzy, csi itp, natomiast nie oglądam polskich serialogniotów.

polskie seriale to jest jakas masakra!!! ja nie wiem, czy nikt w tym kraju nie umie napisac dobrego scenariusza??? szok! te telenoweliszcza od siedmiu bolesci, masakryczne aktorstwo.. dramat.
chociaz ogladalam pare odc heli w opalach i nawet sie pare razy smialam. ;-) strasznie lubie Anie Guzik :-)
musze sie przyznac, ze ogladalam tez teraz albo nigdy, chociaz to rownie dramatyczna produkcja jak na wspolnej dla mnie. ale jacys ladni ludzie i ladne miejsca pokazuja, cos innego ;-)
a, i kryminalnych czasem wlaczalam. nawet w kit. nawet watki romansowe takie subtelne. niezle ;-) jak na polska produkcje.

a i odnosnie aktorow ladnych to zapomnialam o jednym - Chris o'Donnell - p i e k n y! ostatnio znowu obejrzalam jakis film z nim i serio zjadlabym go. w calosci!
w ogole w facetach strasznie lubie takie miejsce z tylu, na szyi, blisko uszu.. a on ma sliczna szyjke :-D

reklama
Tez ogladam na wspolnej i teraz albonigdy, mjak milosc lubie bo to takie rodzinne no i podobaja mi sie barwy szczescia bo jakis taki kolorowy ten serial.
aczelam ostatnio ogladac miasteczko twin peaks ale jakos nie moge sie wkrecic jak kiedys.

Do góry