reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Wielkie urodzinowe buziaki dla Elemelka :-) Jak tam Sugar? Robicie imprezkę huczną? :happy:

Maja - współczuję. :-(D. też na działalności. Ostatnio też go jacyś zrobili na 2 tys w plecy i nie odbierają tel. Taki urok. Mam nadzieję że się poprawi u was. Potem się człowiek zachowuje jak paranoik w kontaktach biznesowych, cóż, nie bierze sie to znikąd. Uściskaj Marasa i życz wszystkiego dobrego.

Kicia, dużo zdrówka dla mamy. Nonek, zdrówka dla was i dziewczynek. :happy:

My chwilowo zdrowi, dzieciaki przynajmniej śpią całe noce i my w miarę też. :-)
Właśnie odciągnęłam mleko dla potwora na czas kiedy będę na malarstwie - 200 ml. Nie wierzę że on tyle zeżera normalnie. :szok:

sie witam przed praca

dostalam dzis @ i juz wiem skad wczorajszy nastroj:rofl2:

Ella, Ella sto lat nasz roczniaku kochany:-D

cosmo, lucky, moze to taki wirus, bo ja nie dawalam biodacyny, juz katar byl na ukonczeniu, a wczoraj normalnie woda z nosa, krztuszenie sie, noc z glowy:no:

maja sciskam mocno, moze wracajcie do PL? tu tez sa fachowcy potrzebni, a przynajmniej blisko rodziny bedziecie

trzymam kciuki coby sie wszystko wyklarowalo

00,0no0 nic0000000000000000 ( to Helena)

no nic musze leciec do pracy

hej babeczki :-)

uogolnie to tak:

nonek
, biodacyna to tez krople - ja dawalam Masiowi do oczkow. antybiotyk, wiec tez nie wiem, czemu mialaby sie wydzielina zwiekszyc, ale moze tak to dziala, nie wiem.

maja
, wspolczuje. strasznie przykre, ze czlowiek czlowiekowi takie swinstwa robi.. wiem cos o tym.. okropnie boli :-(

lucky
, tak trzymac! :-)

kicia
, uorany, alez ja mamie wspolczuje! i tobie tez, dodatkowe zajecie dla ciebie, bo mama pewnie z miesiac lekko w szpitalu polezy.. jejku.. moja babcia poltora roku temu miala w biodrze zlamanie, cos okropnego, jak sie nameczyla :-( no ale to juz starsza kobitka, a twoja mama jeszcze bedzie biegac jak zrebak, jak to powiedziala nonek ;-)

cosmo
, wspolczuje wszelkich chorobsk. i zycze duzo cierpliwosci z mama. do samotnej matki nie idz, jeju, spotkasz tam rozne patologie, dzieci beda mialy nieciekawe warunki.. to juz naprawde ostatecznosc! nerwy w postronki i mysl, mysl, mysl, moze cos wymyslisz sensownego!? trzymam kciuki!
swoja droga, szok z taka mama :-(

moj nick to _aenye_ (osobisty) i kraina_zabawy (firmowy). sluchajcie, jaki szok! wczoraj ok 16 wystawilam karuzelke FP ta z misiami - za 59, niemalo w porownaniu do innych - i po 15min sie sprzedala :-D szok! i to samo z pociagiem takim z pileczkami - tez za 49zl poszedl po godzinie :-D i reszte przedmiotow juz kilka osob obserwuje :-D

dzisiaj zaatakuje chyba ciuszki pomaksiowe..

kasu
, strasznie wspolczuje zonie kolegi.. matko.. 26lat!.. nie do wiary.. i niedoleczona grypa, taki banal.. naprawde, zdrowie, ile cie trzeba cenic..
i super lozeczko, bomba! strasznie mi sie podoba!
dzieki za gratki sloiczkowe, bo to rewelacyjne dla mnie :-) super!

reszte pozniej!

no to my już ostatnie godziny w Świnoujściu
eh...będę tęsknić za tym miastem:tak:

lece na zakupy na drogę i ogarnąć mieszkanie do końca

Pati gratki sprzedażowe, słoiczkowe i w ogóle:-p
nie wiem co z tą biodacyną ale jak mi zapiszą to poproszę o coś innego

atol nie ma jak to @:dry:

STO LATEK DLA ELULI!!!!!!!

Sto latek dla Elulki!!!

My już na nóżkach,ja piję kawkę a Alanek ogląda bajki:-)Wczoraj kupiliśmy super nowy telewizor 29 cali Philipsa i Alan jest uradowany bo teraz bajki ogląda się zdecydowanie lepiej i oczu nie odrywa od telewizora:-)Wczoraj zabrało czasu na szukanie łóżka a więc dziś idziemy znowu na zakupy-po łóżko.
Alan jest już zdrowy:-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Elemelku, wszystkiego najlepszego! i Tatuskowi Szymonowi tez! :-)

jesu, Masio spac nie chce :dry: i jeczoli.

powiedzta mi, czy wasze dzieci jakos zareagowaly na sloiki? ja sobie uswiadomilam, ze i jeden, i drugi przy wprowadzeniu sloikow zaczeli gorzej sypiac. tlumacze to sobie tak:
a) bole brzuszka (mozliwe? daje dostosowane do wieku, prosty sklad)
b) emocjonalny problem, tzn. czuja, ze zbliza sie koniec ery cycka? i rozlaka z mama?

nie wiem, ale rece mi opadaja. nie wiem, czy cos mu dolega, czy po prostu ma taki film. nie wiem, czy dawac te sloiki czy nie. jak raz dalam tylko kaszke, bez sloika, to spal ladniej (tzn co 3h pobudka zamiast co 20min jak wczoraj :sorry2:), ale moze to zbieg okolicznosci..?

Pati brzuszek może boleć, to jest całkiem coś innego niż mleko przecież
Olivier miał zatwardzenie na początku a potem luzik

co do emocji, szczerze wątpie. U nas nic takiego nie było. Ale może?

reklama
Może za wcześnie wprowadzasz (nie w sensie ogólnym, tylko dla niego konkretnie?) I wtedy rzeczywiście może być gorzej z trawieniem i kłopot ze spaniem. U mnie nic takiego po słoikach się nie działo u Pepe. Tylko wysypka jak co.

Do góry