hej babeczki :-)
uogolnie to tak:
nonek, biodacyna to tez krople - ja dawalam Masiowi do oczkow. antybiotyk, wiec tez nie wiem, czemu mialaby sie wydzielina zwiekszyc, ale moze tak to dziala, nie wiem.
maja, wspolczuje. strasznie przykre, ze czlowiek czlowiekowi takie swinstwa robi.. wiem cos o tym.. okropnie boli :-(
lucky, tak trzymac! :-)
kicia, uorany, alez ja mamie wspolczuje! i tobie tez, dodatkowe zajecie dla ciebie, bo mama pewnie z miesiac lekko w szpitalu polezy.. jejku.. moja babcia poltora roku temu miala w biodrze zlamanie, cos okropnego, jak sie nameczyla :-( no ale to juz starsza kobitka, a twoja mama jeszcze bedzie biegac jak zrebak, jak to powiedziala nonek ;-)
cosmo, wspolczuje wszelkich chorobsk. i zycze duzo cierpliwosci z mama. do samotnej matki nie idz, jeju, spotkasz tam rozne patologie, dzieci beda mialy nieciekawe warunki.. to juz naprawde ostatecznosc! nerwy w postronki i mysl, mysl, mysl, moze cos wymyslisz sensownego!? trzymam kciuki!
swoja droga, szok z taka mama :-(
moj nick to _aenye_ (osobisty) i kraina_zabawy (firmowy). sluchajcie, jaki szok! wczoraj ok 16 wystawilam karuzelke FP ta z misiami - za 59, niemalo w porownaniu do innych - i po 15min sie sprzedala

szok! i to samo z pociagiem takim z pileczkami - tez za 49zl poszedl po godzinie

i reszte przedmiotow juz kilka osob obserwuje
dzisiaj zaatakuje chyba ciuszki pomaksiowe..
kasu, strasznie wspolczuje zonie kolegi.. matko.. 26lat!.. nie do wiary.. i niedoleczona grypa, taki banal.. naprawde, zdrowie, ile cie trzeba cenic..
i super lozeczko, bomba! strasznie mi sie podoba!
dzieki za gratki sloiczkowe, bo to rewelacyjne dla mnie :-) super!
reszte pozniej!