reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witajcie grudniówki, czytam Was od samego początku, czyli odkąd dowiedziałam się, że zostanę grudniową mamusią. Jednak nie miałam do tej pory śmiałości odzywać się na forum. Mam nadzieję, że się to zmieni, zaczęłam od zrobienia suwaczka i mam zamiar się w miarę możliwości udzielać :) Jak widać mam już dwójkę brzdąców, drugi maluszek z marca tego roku. Próbowałam podczytywać marcówki, ale jakoś atmosfera tutejsza jest mi bliższa.
Od 4 lat mieszkam w małej miejscowości na Podkarpaciu, a pochodzę z Dolnego Ślaska, konkretnie z Lubina. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i szukam pracy....Dobra to się przywitałam, tylko nie krzyczcie że tak późno :)

reklama
Kasu pięknie ! :-)
No i ta nienaganna cera ! pozadrościć :zawstydzona/y:
Buziak w chore oczko Brunka !

Cosmo ufff ! :tak:
Agaton cieszę się razem z Wami !
Iza lepiej późno niż wale !

Ja dogorywam w pracy - przewiało mnie wczoraj okrutnie - głowa pęka i podobnie jak Ty Nonka lenia mam na maksa :baffled:
Robiłam świąteczne opakowanie na cukierki i właśnie dostałam 2 kg pysznych pralinek :happy: pocieszający akcent tak z poniedziałku :-p

iza witaj

agaton gratulacje, super przywitanie na nowym mieszkaniu:happy2:

ja teraz mam zagwostke czy wymieniac meble apteczne czy nie, mamy takie stare jeszcze cefarmowskie, takie wczesny Gierek:-p, chcialam cos zmodernizowac, a tu koles mowi ze czesciowo to niezbyt, bo nie bedzie dobrze wygladac i takie tam i zeby calosc, no a calosc wiadomo koszty...

no nic nie bede wam smecic, ma zrobic projekt po 1 listopada i wycene, wiadomo jak zainwestuje w to, to remont Gdyni sie przesunie, wiec....:dry:

ok ide usypiac trole, moze sie uda

aaa kasu oryginalne okulary:happy2:

Iza witaj.

KAsu buziaczki dla Bruniastego niech szybciutko zdrowieje.Okularki super wygladaja na Twojej zgrabnej buzce.

Cosmo no i got...niepotrzebnie sie denerwowalas.

Nona gratulacje zlobka:) Troche spokoju bedziesz miala:)

Aenye z tymi drzwiami to pewnie masz racje ze oklepane...ja nie bardzo w pL do ludzi do domow chodze wiec nie wiem czy oklepane czy nie. My mamy super stolarza ktory recznie przepiekne debowe robi. Tu nawet dla ludzi sciagalismy. Wiec pewnie na takie sie zdecydujemy jeszcze nie wiem. Pki co musze dzialke na sebie przepisac heh bo za daleko wprzod wybieglam myslami:)

My dzis caly dzien w kidspoace spedzilysmy z Pyza i znajoma.Maluch chyba zaraz padnie a ja obiadek pozny robie.

A tu dzis ruch ja na Marszalkowskiej;-)
Mnie brzuch boli na maksa. Ale przynajmniej mam @.
Kasu no prawdziwy Clark:-). Super oprawki. Bardzo mnie sie podobasie.
Iza witaj. I pojawiaj sie czesciej. Mi sie Lubin kojarzy z pierwszym porodem- Julka sie tam urodzila.

Moja Jula juz spi, chyba na noc. Byla dzis na basenie i padla jak pies pluto.
Majerana pewnie znow po nocach sie bedzie wloczyc.

Hej. Dzień zleciał mi jak z bicza strzelił.
Filipek już śpi.. :)

Iza witaj! :)
agaton gratki! niech wam sie dobrze mieszka
kasu szkoda Brunka:( oby oczko szybko sie zagoiło
nonek ciesze sie z wami za ten żłobek! bedziesz miala spokoju troszke;)

milego wieczoru!

ejo.
Kurde, Nat ma teraz taką wysypkę jak najpierw Andrzej, potem ja:baffled: Ki ścierwo???????
Jutro myślę że do lekarza pójdzie A bo nóżki ma całe w takiej pokrzywce, swędzi ja, zresztą my wiemy ,jakie to okropne, bida mała:dry:
A poza tym moje młodsze ma iksa. Jak jasny gwint.:dry: Też jutro poruszymy ten temat u lekarza, bo może trzeba do ortopedy:-(

kasu
- wyglądasz ślicznie. Masz taki młodzieńczy urok.
anita - zdrówka;-)
atol - ja bym remontowała Gdynię jednakowoż;-)A ja takie Gierkowskie apteki lubię - mają swój urok ;-)A i tak chodze do tej gdzie mam kartę klienta i najtaniej, heh, meble dla mnie mogą być i przedpotopowe;-)
nona - gratki żłobka!!! Niech się teraz panie w żłobku wykazują przed temperamentem Mańki:-D:-D:-D
Agaton - super gest z tym szampanem:tak::-)Wpraszam isę na parapetówę:cool2: no przynajmniej wirtualnie;-):-D
cosmo - no widzisz, tak jak mówiłam, najlepiej po prostu poradzić się lekarza a nie czytac neta bo już ci pisałam że wg neta to ja sama powinna m już nie żyć:-D:-D:-D Super,że wszystko ok.A co do wagi to lekarz ma rację - nie przejmuj sie., Moja Ala wazy 16 kg od dwóch lat:szok: I cóż - taka jej uroda;-)
Iza78 - witaj, ja jednakowoż cie opieprzam za zwłokę;-):-) a skąd z Podkarpacia jeśli można wiedzieć? Województwami sąsiaduję z tobą a mam do twojego województwa duży sentyment, bo toć to już góory prawie;-)Napisz coś więcej o sobie.

dzieki za komplementa i zyczenia zdrowkowe
mlody padl po 16 w samochodzie jak wracalam z nim z ogladania domku
spi dalej, wtulony w D. od czasu do czasu steka:-(
ale oko wyglada coraz lepiej, mysle ze jutro juz calkiem wydobrzeje:blink:

nonek tez mnie @skreca:baffled:
maju super sa takie recznie robione rzeczy:tak:

O to nonek pewnie miłe wspomnienia. Postaram się częściej zagladać, bo mam dużo czasu i samotny tydzień przedemną - mąż ma drugą zmianę. Widzę dziewczyny debatują nad drzwiami. My też mamy dom, ale nic nadzwyczajnego jest jeszcze dużo do zrobienia. Jest to prosty domek taki jak dzieci rysują czyliz przodu 4 okienka i dach.:) mniej więcej. Domek budował teść z mężem zanim jeszcze poznaliśmy się. Ja mogłam tylko wybrać kolory ścian. Oczywiście cieszę się, że nie wiszą nad nami żadne kredyty itd. ale czasami przeraża mnie to, ile te niby drobne prace które zostały będą nas jeszcze kosztować. Na przykład łazienka. Na razie olewam wystrój domu bo w pomieszczeniu które ma być kiedyś salonem na środku leży kołdra, która służy Dawidkowi za wybieg plus zabawki Madzi wszędzie. :tak: i zabawki Dawidka wszędzie. No i czasami moje zabawki ;-) Na szczęście mamy jeden pokój taki, gdzie wpuszczamy gości, ale mimo że tam jest stół i krzesła większość osób woli siedzieć w tym bałaganie niż tam. Tak, ze mimo wszystko dzieciaki lepiej dbają o wystrój wnętrza niż ja :-) chyba klimat tworzą.

reklama
tylko wam pozazdrościć tych domków :happy:
mam nadzieje że może za jakiś czas i my wybudujemy własny dom albo pojdziemy na łatwiznę i kupimy ;-)

Do góry