reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ejo

nasze spotkanie tez bardzo udane, planujemy jeszcze kilka:-D

zapraszam na galerie

maja gratuluje, super:happy:

reklama
nonek zdrówka dla Juli zycze, fajnie ze impreza sie udała
atol super ze spotkanie udane
aenye i jak spotkanie?

U mnie dzis kiepsko, rozłożyło mnie. od rana gorączka i bole głowy i gardła. Teraz sie wypociłam bo wziełam coldrex. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo sama z synkiem bede i musze jakos funkcjonowac.
Dobranoc

Fak, fak, fak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

napisałam zajebiście dużego posta...
i mnie ku rwa wylogowało

a napisałam, jak było fajnie i że jesteście fajne i że moje dzieci tęsknią...
no i my też oczywiście...

du pa du pa du pa:angry::angry::angry:

no i współczuję chorowitkom wsiem... i złozyłam Pati zyczenia...

ugrh, ugrh....:crazy:

No szok w tramkach na obcasach:-D Maja cudnie wyglądasz i fana niespodzianka

Fajnie że spotkania się udały wszyscy ślicznie wyglądacie dzieci boskie Helen jedyna mała kobitka była..... no Hania to już inny przedział wiekowy:tak:, czekam na foto ze spotkania nr2

Bidulki chorowitki zdrówka życzę.....Mati Filipek Julka ściskam mocno

Kate rozumiem co czujesz chodzi o mega posta i zong:crazy: , a nie wiesz jako moderator co oni zrobili z naszym BB i dzlaczego tak?

Ditka a na 2 godzinki nie wypuszczą Cię z pracy... przecież możesz powiedzieć, zapytać.....może zrozumieją:happy2:

a ja jadę do Dębek 23.06 - 03.07 oby była pogoda, a może w tym terminie planujecie spotkanie z chęcią bym Was zobaczyła....a dzieci to bym wyściskała.....cukiereczki słodkie:tak:

.. i co jeszcze aaaaaaa Lucky to masz już męża w domku super chłopaki pewnie w niebo wzięte że nie wspomnę o mamusi i żonce :tak: - zdjęcia super Domiś śliczny, Matylka rośnie jak na drożdżach ślepka miodzio:tak:

Wow jaki tu ruch!
Manka dzis spala do 9.30. Ja tez odespalam wszystkie wrazenia.
Julka na razie nie ma goraczki, jak cos poczekam z tym lekarzem. Moze jej juz przeszlo?
Kate jak samopoczucie? Jak dziewczynki?
Mi w domu jakos za malo dzieci miedzy nogami lata ;-). Ciagle instynktownie szukam ktoregos.
Nieistotna wyspana???

Agutka fajnie ze jedziecie do tych Debek, wypoczniecie sobie :tak: dziekuje jeżeli chodzi o Filipka czuje sie lepiej.. :happy:
nonek mam nadzieje że Julce naprawde przeszło. Nikomu nie życze aby dziecko miało gorączkę, zwłaszcza tak jakk Filus miał w szpitalu 40stop:-(
kate no własnie jak samopoczucie wasze?

A ja cały czas z doskoku, a to sobie poleże troche... zjem cos.. dochodze do siebie
Filip zasnął mi na podłodze wtulony w kołderkę, nie chciało mu sie chyba do łóżeczka pójść połozyc he..

Wlasnie moje starsze dziecko zapytalo, dlaczego nosze majtki w ktorych wystaja mi posladki. Hmmm...i co tu dziecku odpowiedziec;-):-p.

reklama
Nieistotna bardzo się cieszę, że Was poznałam
jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem
jesteś fajna dziewczyna i supermatka full serwis
trochę więcej luzu a'la Nonek i bedzie git:tak: skarbie
Fifi fajny chłopak, super "podrywał" dziewczynki

Teraz Nata ogląda foty i przesyła mu buziaki i mówi "nima Fifa"

Do góry