reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Antyalergiczne wyhamowują reakcję zapalną jako taką, tj pod koniec choroby często się utrzymuje taki kaszel z podrażnienia i wtedy powinno pomóc, jak to jest wirus i kaszląc go usuwa to ci nie pomoże za bardzo, to inny mechanizm trochę.

reklama
Nieistotna, hehe, na takich maluchach zrasta się jak na psie :tak: Pewnie by musiała mu tą przegrodę znowu złamać żeby coś naprawić. No trudno. Jakby coś było bardzo nie tak, pewnie byłby konieczny zabieg, jak nie jest, to znaczy że to przegroda dopuszczalnie krzywa i nie powinna mu jakoś przeszkadzać. :-)

hej hej

oj roni duuuzo zdrowka dla Jasia

nie bede sie powtarzac bo kasia rewelacyjne napisala co i jak

odnosnie sinecodu to ja daje tylko na wieczor jesli mega kaszle i nie moze przez to spac, a tak to wlasnie jakies wykrztusne i podstawa duuuzo pic coby sie miala z czego wydzielina rozrzedzac

hejo, co z wami??

Roni
, jak Jasio? pisz koniecznie!

my po wizycie u gina, mlody wazy 3160 (czyli wystopowal, jak myslalam :tak: zazwyczaj przybieralo mu sie 1kg/mies, a teraz tylko 500gr :-) nie bedzie monstrualny :-D), jest PRZESLICZNY - mam fotke, ale ni chuchu nie moge zrobic dobrego zdjecia zdjeciu, a nie mamy skanera :-) ma takie pyzulki fajne, uojej, a oczki tez po mamie ;-) skosne!
jest zdrowiutki i wszystko git, u mnie wszystko wysoko, twarde i zamkle, wiec dobrze :tak: teraz, skoro juz popekalam cala, to juz mi nie robi, moge w ciazy do stycznia dygac ;-) jakos niespieszno mi do zarwanych nocy, ulewan, 15 kup na dobe i prania 2xdziennie itp.. ;-)
oczywiscie mam tez stan zapalny :sorry2:

aenye - super!. Rób to zdjęcie rób, strasznie jestem ciekawa młodego:tak::tak:. Może chociaż Max będzie podobny do mamy;-):laugh2:

Zdrówka dla chorowitków.

Kasia_z super ze juz u was lepiej i praktycznie na finiszu choroby. Oby tak dalej.

Aeyne no rób szybciutko ta faote bo ja tez ciekawa jestem . I zazdroszcze takiego samopoczucia pod koniec ciąży. Mało która niespieszy sie z porodem jak juz może:-p ja juz sie boje tego doła.

Ciekawe jak tam Lucky przedwczoraj mi sie śniła ale w tym śnie ur. synka Mikołaja:szok::-D mam nadzieje ze sie spełnił mój sen ale zamiast syna Matylda jest jak miał być:-p

hejka!

Kasia super ze jestes juz!

Roni zdrowka dla Johna i mniej nerwow!

Patrycja pokaz Malutkiego plisssssssss!

Nieitotna glupia pinda z lekarki olac ja!!

Dita nie mam zdjec budowy jeszcze, niewiele tam widac narazie fundmenty, zapodam Plumka o dawno nie bylo ;)

reklama
Do góry