reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

kate trzymam kciuki za ciebie mocno, a co ci jest??

dziewczyny ścinam włosy!!!!:-) zdecydowałam. na króciutko tym razem.
juz sie doczekać nie moge!;-)

reklama
he he aenye bo jest juvit c i juvit multi, konkretnym trza byc:-D

Hanka juz ok, ale nic jesc nie chce

kurcze kasia troche mnie nastraszylas, mam z nia isc na tomografie? to musze prywatnie, nie no, ja w dziecinstwie mialam gorsze przejscia i jest ok

u mnie wszyscy spia:baffled:, ciekawe o ktorej potem dziewczyny spac pojda

a maz znow chory, tzn stan podgoraczkowy, lezy i umiera:-p

najgorzej ze jak sie faktycznie rozlozy to akurat na kurs pilota co to go zaczyna w sobote

kinga koniecznie zdjeciowki po, a kolor zmieniasz? bo mi sie bardziej widzialas w troche ciemniejszych:-p

ale produkcja

dita albo spirala albo psycholog i terapia
garty @ hehehe

Kate przykro mi z powodu pieska

Atol mam nadzieje ze mala ma sie znacznie lepiej i sie to nie powtorzy

sugar czemu nie odpisujesz na gg?
ja tez zgubilam butelke, i znalazalam ja 3 miesiace pozniej z mlekiem... zapach ochocho
wyrzucilam
a byla w kartonie na polce gdzie trzymam nieuzywane zabawki
:)

Nieistotna ja mam takie i one maja tasme dwustronna pod haczykami mam ponad rok i jeszcze niespadły:)):-D:-D (tylko bez tej osłonki- takie zwykłe marketowe:zawstydzona/y:)

Aeyne stawiam na 3 dniówke moja tak ostatnio miała:tak: albo zebole

Jukka boziu jak czytam o twojej małej jakbym moja Niki widziała. Od wczoraj szuka podrecznika i zeszytu z przyrody i wcieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Mnie h.... strzela. Z czepkiem i innymi rzeczami to samo. I jakoś juz 2 pałki ma za brak zadania ale chyba za mało bo nieprzejmuje sie (a tez jest w klasie z tej górnej półki;-)) Nie mam sił do niej czasami.

Dita ty sie wez w garsc i zacznij leczyc najpierw na te kamienie pozniej pomysl o antykoncepcji.

Kate współczuje. Piesek dojdzie do siebie a ta operacja konieczna???

atol co do koloru to narazie będą te co zostaną po ścięciu heh. poczekam aż mi moje odrosną naturalne i potem farbne na jakiś kasztan lub mahoń. Rezygnuję już z blondu bo tez się sobie nie podobam:dry:
do fryzjera idę jutro. Zdjecie pokażę ;-)

a to długość moich nowych herów już jutro! :-D

Dita gratki na @ i kop w dupala na rozped !!!!! zrob te kamienie i zapodaj tabsy albo mirene i problem z glowy! i tak to musisz zrobic wiec po co sie stresowac co miesiac?????????? nas gumki nie zawiodly , po tabsach natomiast mialam libido = zero!

Aeyne ja bym czekala jak ma 38 stopni i nic wiecej mu nie jest! moze byc od zebow!!

Sugar ja tez sie bronilam przed budowa. chcielismy kupic gotowy ale u nas nikt ne buduje wiec tylko od osob prywatnych . tego nie ma zawiele a jak jest to nic ciekawego a cenyyyyyyyyyy ulala
wiec nie mamy wyjscia...

Atol to moze zadzwon do lekarza opisz sytuacje i zapytaj czy przeswietlenie jest konieczne??

ooo, kinga, mysle, ze bedzie ci slicznie :-) taka chudzinka z ciebie, ze idealna ta fryzurka :-) zapalka taka! mi sie strasznie podobaja krotkie, szkoda, ze ja nie moge, zbyt mi sie kreca moje :-(

czarna, mysmy juz mieli raz trzydniowke, ale kij wie, moze? mysle jednak, ze to cos z gardlem moze byc, bo i ja i monsz narzekamy na nasze i powoli nas rozklada.. ehhhh

oczywiscie wiecie, co mnie wk.. najbardziej ;-) znowu nie chce jesc, paskuda mala ;-) matko, raptem kilka dni pojadl normalnie i znowu jakis syf, no ja cie prosze :angry::angry::angry:
ale nic, teraz mam sposob, wiem, ze lubi ziemniaki z maselkiem, to mu gotuje, mieszam, daje obok jakies warzywko ugotowane, co tam mam i sobie grzebie sam lyzka. bo ode mnie nic nie chce. ale sam cos tam sobie naklada i troche wciaga. tyle co nic, ale przynajmniej je nie tylko slodkiego. aha, i je tylko na zimno czy tam letnio - zimne mleko, zimna kaszka (zonk), zimny ziemniak itp.

a w ogole to teraz bida spi juz. zaczopkowana, zasmarowana wickiem, coby sie inhalowal, nos wyczyszczony. od 19 nam juz ryczal do spania, chociaz zazwyczaj przed 21 rzadko sie kladzie. no nic, zobaczymy.. dzis, po tej okrutnej nocy, pobudka byla o 6, ale dospal do 7.30 ze mna w lozku.. masakren. jutro jak sie zerwie o 6 to chyba padne na cycki :crazy:

reklama
kinga no to czekam na efekty jutro:-p

Aeyne pamietasz moja mała ostatnio goraczkowała. I jak wzywałam lekarza tez powiedział ze mu to na 3 dniówke wyglada (moze kilka razy miec:szok:) ale po 4 dni zab wylazł:)))) A ja tez stawiałam na chorubsko bo Niki chora ja zasmarkana byłam i M cos łapało.

Atol ja bym dla swietego spokoju zadzwoniła choc po konsultacje;-)

Do góry