reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

kate - mojej koleżanki piesek jak miał takie coś to było bardzo poważne
nonek współczuje egzaminów i dzięki za wczorajsze słowa o rodzinie niby to oczywiste ale dałaś mi do pomyślenia
..aenye ja też bym czekała
dita morał prosty weź no się za te kamienie a potem myśl o anty

jade do alergologa dzisiaj dowiedziec się więcej o zabiegu wymrażania jakiś tkanek w nosie odpowiedzialnych za kichanie bo normalnie nie daje sobie rady!! a po tabletkach jakich kolwiek zwiększa mi się łaknienie fak!

Mapecik dzisiaj wiele lepiej najbardziej obawiałam się podawania tantum verde ale moje kochane dziecko traktuje to jak zabawe i idzie głatko

reklama
Moje dziecie znow dobralo sie do zlewu i wlasnie napilo sie wody ze szklanki, ktora byla zalana kranowa z plynem do naczyn. Nie daje rady.

Filipek już po szczepieniu. Troszkę płakał ale szybko zapomniał:tak:
Rozwija się prawidłowo,wszystko jest dobrze:-)
Kolejne szczepienie jak skończy 5lat.

Teraz ide obiad robić dla męża;-)

hehe majerana widze lepsza niz moj
od wczoraj szukamy butli malej ktora rozplynela sie w nieznanych okolicznosciach
przeszukalam caly dom i nic
w koszu znalazlam pare skarpetek a w pralce swojego trampka ale butelka zniknela!!!

u mnie choroby juz po, dzisiaj jeszcze mala na kontrole

dita ty jestes maruda do kwadratu i nie bede juz pisac nt Twoich kamieni...
gorzej niz z 5 latkiem :rofl2:

co do budowy domu to ja nie ma bata zebym budowala, kupie od developera albo z rynku wtornego
co do ekipy to znalazlam takich kolesi w waw ktorzy sa zajebisci , profesjonalni i bez zadnych akcji pt " kierowniczko to sie zrobi" , takze trzymam ich w pogotowiu razem z Pawlem kate..
moze jakis diabel skloni m nie do zmiany zdania ale poki co nie ma opcji

u mnie za oknem wlasnie swieci mega lampa i pada deszcz z gestym sniegiem :-p:-p:-p
po prostu bosko

kate z saba do lekarza marsz!!!!

wszystkim chorutkom zycze zdrowia

jukka co do nauki zgadzam sie z dziewczynami, jak nauczysz ze robisz i myslisz za nia to bedzie jeszcze gorzej
konsekwencje jak dla mnie najlepsze wyjscie

sugarspunsister pieknę zdjęcie młodej masz w podpisie
jukka to fakt nauczysz gada, że wszytsko robisz za nią to bedzie z tego korzytać i tyle
nonek :-D:-D:-D

moja ma akcje wlażenia na wszytsko ręce miopadaja bo co jakisz czas źle sobie obliczy i gleba :sorry2:

reklama
hejo..
u nas mlody niezle, ale znowu goraczka spora, wiec dalam troche ibufenu i reszte lekow. generalnie pogodny, ale rozdrazniony. bidul. ja tez kiepsko, fuj ble, niedobrze mi okropnie i gardlo drapie. maz przylazl do domu i tez twierdzi, ze go gardlo napitala. no szpital. poczekam do jutra, jak nic nie bedzie lepiej to lekarz i kropka..
ale beka, wyslalam mauza do apteki po preparat witaminowy juvit (jak cebion multi, ale tanszy), to mi do domu przyniosl juvit - wit.c. no grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. a ja chce go zawitaminowac i wit d3 naraz tez. pewnie polezie wymienic, bo wit. c juz mam w rutinacei, fak. :angry:

zaraz robie znowu kisza :-) tylko bez cebuli tym razem, bo swiateczny mial jej za duzo ;-)

Do góry