reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Heja, no to swieta swieta i po swietach! Nareszcie!
Dziewczyny zdrowe, choc Julka ma lekki katar. Zadnych sraczek, rzygaczek itp. Za to roznosilo je na maksa. Moj stary wreszcie poczul jak to jest. A co. Majerance chyba jakies 3 sie przebijaja. Jest marudna, ciagle paluchy w gebie, noce przekichane. No chyba, ze to jeszcze po szczepieniu.
Ja jutro jade na spotkanie klasowe z podstawowki! Wiekszosci nie widzialam od zakonczenia 8 klasy. Ciekawe jak bedzie.
Dita luz, ostatnie chorubska na pewno ci poprzesuwaly @. Jeszcze kilka dni i przyjdzie do ciebie upragniona....:-) No i gratulejszyn wywiadu.
Milka jak twoje samopoczucie? Jak plecy?

My mam nadzieje,ze wreszcie jutro pojedziemy zamowic kuchnie. Bo normalnie juz nerwowo nie daje rady.
Nieistotna to co na 6 kwietnia mam sie szykowac na Twe odwiedziny? Jaki to dzien tyg?

Dita dzięki za skrótasa już wiem co się dzieje ;-)

rokowania zaje biste znaczy się pacjent bedzie żył he he he

a tak serio to w ten piątek będę się widzieć z jakimś tam ordynatorem z tego szpitala i mi powie kiedy mnie te śrubałki powkręcają :tak: bo na 22 kwietnia mam tam przyjęcie na operacje rąk i chciałabym aby mnie ten kręgosłup zrobili za jednym poleżeniem w szpitalu :tak:

No właśnie, Miłka, opisz co ci gdzie mają i po co wkręcać? :sorry2: Bo ja się zgubiłam...
I kiedy kciuki trzymać :tak:

Dita, wow, jesteś w gazecie :-):-):-) Co do @ to się nie wypowiem, bo dwa razy w życiu mi się spóźniła o więcej niż 1 dzień...

U nas po świętach obżarci na maksa, D. od wczoraj od obiadu nic nie jadł, bo nie daje rady :-D Młody w pn wyskoczył mojemu tacie z rąk i zaliczył glebę :-( ale nic mu chyba nie jest, tj mocno płakał, ale żadnych niepokojących objawów nie było, spał w nocy normalnie, chodzi, rechocze... chyba ma twardą głowę po mamusi...
U nas została D. mama na tydzień (moja mama odpoczywa). Zobaczymy jak sobie poradzi z demonem. Wczoraj zostawiliśmy ją na godzinę (spacerować poszliśmy) i wysprzątała nam cały dom :sorry2: Podejrzewam, że dziś wrócimy i domu nie poznamy ;-) Piotruś ogólnie babcię uwielbia, zresztą babcia go też, więc myślę że dobrze będzie :-)

czesc dziewczyny!:happy:

mam pytanie do tych które zaszły w ciąże biorąc pigułki anty, jak sie nie myle to chyba Dita? Prosze napisz mi mniej wiecej jak to u ciebie wyglądało?:sorry2: czy brałas pigułki do cały czas do momentu az w przerwie nie dostałas @? czy jak to u ciebie bylo? czułas cos? Ja mam wrażenie że mam twrdsze podbrzusze ale to może tylko od przejedzenia świątecznego... nie wiem. kusi mnie aby tescik zrobić. W sumie wątwpię abym zaciążyła no ale kto wie może...
pozdrawiam serdecznie!

hehe, Kinga, to nie ja;-) To kate Ja nadal czekam na @.
kasia_z - hehe, nie, no mi się kilka razy spóźniała, raczej nie aż tak długo jak teraz:baffled: ale brak powodu i kilka testów negatywnych raczej mówią prawdę;-)Oby;-)

e, dajcie spokój z tym światowcem, hehe, zadzwonił w czwartek facet, przedstawił się popytał, ja mu poodpowiadałam i wsio;-)

Dita tera to zrobisz karierę że hej :cool2:

Kate ręce do pikuś mam w nich szkło od wypadku i trza je wydłubać bo mnie się teraz przesuwa pod skórą w różnych różnistych kierunkach :sorry2: no i w większosci znajduję się na prawej ręcę :dry:

a tak bajdyłej laski nie za bardzo sie wkęcacie z tym brakiem okresu bo chyba jest to przewodni temat Mamuś Grudniowych :-p:rolleyes2::huh::oo2::tak:

Heloo
Jestemy i my po swietach. Już nawet pozamrazałam co mozna było z lodówy bo jeszcze troche i odzież ciążową bede nosiła po takim zarciu:-p
Imrezka zajefajna aż sie zdziwiłam ze mimo braku % tak sie wybawiłam:-D aż pozniej sie bałam czy aby za bardzo nie skikałam po parkiecie:zawstydzona/y:

Dita mi tez sie zdaje ze to przez leki masz takie jeazdy z @. Szybkiego zalania:tak:

Kasia ale masz fajnie jak nie mamusia to teściowa. tylko pozazdroscić takiej pomocy.

Mam dziś pauze po swiateczna

reklama
ja za to mam resztki grypy żołądkowej. Już dziś moge jako-tako funkcjonować, ale wczoraj cały dzień przespałam (z przerwami na wc). Za to dziś pół mojej rodziny zdycha - A, siostry, ohydztwo:baffled:

Do góry