reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam po śniadanku.
kaca mam.
@ nie mam
Zaraz jedziemy do moich faderów.
sugar - hehe, lubię twoje określenia nt facetów:-D

reklama
Hello kobitki,
Witam Was bardzo serdecznie i zycze szcześliwych świąt.

U mnie wesoly remont dla Matylki cd. Cale świeta praktycznie w gipsach i regipsach. Mam ściane w malym pokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURAAAAAA!!!!!:-)
I drzwi.
Będę mieć biale drzwi do pokojow i bedzie slicznie!!! Mleczne szyby i mega jasne podlogi, do tego duzo swiatla i bedzie wesolo w chalupie. Czysto, jasno i przejrzyście! Nareszcie:-D

Doczytałam skroty dziewczyn, wiec w miare jestem na biezaco.

Sciskam Was bardzo serdecznie. Później wstawie moj bebzon mega rozmiarow, bo urosło mu sie strasznie bardzo przez oststni tydzień, az się moja mama zdziwiła że tak szybko, rozstępy tylko pieknym fioletowym szlakiem na białym brzuchu:sorry:

No to tyle. Bye;-)

Lucky jeju ale super z tym pokoikiem dla Małej:tak::tak:
ja się nie moge doczekac kiedy Dawidkowi bedę taki robić:-)
może juz przez wakację:-)jak wszystko pójdzie zgodnie z planem;-)

Co do rozstępów to się nie przejmuj;-)
ja też mam:wściekła/y: a przy następnym to pewnie bedą mega wielgaśne:sorry:

Ja spadam do Teściów dziś-czekam jak sie Gadzina obudzi

witam się świątecznie nie wyspana jak nie wiem
bo moje kochane dziecko wczoraj dawało popis umiejętności krzykaczych:baffled:
w nocy mało co spał i jakoś mi się oczy zamykają
teraz wali w kimonko a ja głupia w dzien spac nie umiem:eek:
śniadanko u teściów zaliczone ok.14.00 obiad świąteczno imieninowy i może do moich padre pojedziemy, chociaż nie mam ochoty Matki oglądac:confused2:(już jakieś 2 miesiące się nie odzywamy)
ps. testy u mojej frend wyszły pozytywnie i dupek zaczyna się jakoś stawiac mimo wszystko, że nie będzie płacił i takie tam no i chciał słuchajcie: zabrań 3 tygodniowe dziecko na święta!! no co za kretyn:wściekła/y:

atol zaciekawiła mnie ta gierka jako lubiąca czary, magie, elfy itd:-p;-)
sugar super lokal, naprawde strasznie mi się podoba
dita czillllll Lala nic się nie wykluje z tego mówie Ci
Lucky buziam mocno i super, że remonty dobrze idą

u mnie juz wszyscy poszli, ufff

zaraz pekne

potem wkleje foty na zamknietym:-p

sara ja uwielbiam heroes, teraz gram w najnowszy dodatek, ale i starsze wersje sa super, mega zjadacz czasu

hejo.
Jezu ale się nażarłam, kurde, te święta, człowiek tylko cały dzień za stołem siedzi i żre ile wlezie:eek: A jutro cd:eek:

@ nadal nie mam, schizę a i owszem. W sumie to naprawdę uwierzyłabym w wiatropylność gdyby jednak, no chyba że jestem tą jedną z 2 kobiet na 100 które przy stosowaniu gum zachodzą:baffled::baffled:
Stawiam na chorobę i antybiotyki, brałam przecież dwa różne przez dwa tygodnie własnie tuż przed i w czasie owu, co chyba ją przesunęło. Poczytałam trochę w necie i właśnie doczytałam że często tak własnie jest.
Oby.

Aha - strasznie mnie cycki bolą mam ogromną nadzieję że to na @ a nie na to drugie:baffled:

reklama
sa_raa - a co się z matka stało?
Ten typo to po prsotu kretyn do potęgi. niech twoja przyjaciółka spierdziela od niego jak najdalej, sąd, alimenty i zero kontaktu. Kretyn po prostu.

atol - ja czekam na te zdjęcia cały czas;-)

Do góry