reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kyźwa ale jazda...
bylam z Filipem na spacerze i zasłabłam:angry: tak mi sie slabo zrobiło cała sie spocilam i nie miałam siły wózka pchać! szok. dzwoniłam po męża i musiał po mnie wyjść bo bym nie doszła... nie wiem co to miało byc!
teraz juz lepiej...

reklama
Nonek-ja juz mieszkam 4 lata a jakos zawsze tak bylo mi nie po drodze.Zreszta z tymi papierami zawsze jakies problemy byly.Odbior juz mam a na numer czekam juz 3 tygodnie.Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku.

A Julka to tez mial byc Maksiu.Ale dwie dziewczyny mi wystarcza.

Aenye-to nieuniknione ze mlodszemu dziecku bedziesz musiala poswiecac wiecej czasu i zawsze jakas zazdrosc bedzie.Wieksza lub mniejsza ale bedzie.U mnie mimo ze Kinga ma juz 10 lat i wydawaloby sie ze potrafi to zrozumiec tez jest zazdrosna o to ze malej poswiecam wiecej czasu niz jej.

Dita-ja reaguje podobnie na choroby dzieci.Jak jedna albo druga zaczyna kaszlec to zaraz mnie zoladek boli.

kinga to cholery jasnej!!!!!!!!!!!!!!
weź no się może połóż do tego szpitala kobieto!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko dupe lac i nic więcej!!!!!!!!
:wściekła/y::no::angry::szok:

kinga - zdrowia życze:-:)-(

kurde, ja musiałam dziś dzwonić do Anglii załatwić zmianę rezerwacji promowej bo się klient zdecydował na inną godzinę,ale nie w tym rzecz. Rzecz w tym,że pierwszy raz załatwiłam sprawę całkiem po angielsku i nawet jakoś mi to poszło,hehe, od razu oczywiście na początku przerosiłam panią za to że mój ,,inglisz is not gud",hehe. Aż się spociłam;-)

Jezu, ale się boję o moją bidę małą....:-:)-:)-:)-(

Dita gratulejszyn. Jak Natala?
Kinga to nie jest normalne. Idz zrob choc podstawowe badania, morfologie, OB, Crp, mocz. Wyniki powinny lekarzowi cos zasugerowac. Ale nie idz do gina, ale do zwyklego lek pierwszego kontaktu. Bo Twoje samopoczucie moze wcale nie byc od babskich spraw.
Jukka u nas mala gmina, czekalismy rowniutko tydzien. Wlasnie Stary przybija nowiusienki do sciany.

Manka nie chce jesc. Jest marudna jak rzadko kiedy. Zaraz dostane swira.

w tygodniu pojde do lekarza spokojnie.
a my sobie teraz z mężem siedzimy pijemy piffko i jemy pizze :) miło.
miłego wieczorku!

Natala nie ma gorączki. Rano miała, dostała nurofen, potem juz nie miała.
Dalej dajemy jej antybiotyk, ale ma kaszel potężny. Spróbujemy przetrzymać przez jutro i poniedziałek do kontroli. Chyba że jej się pogorszy.
kiedy to się skończy??????

królestwo za piwko!!!!!:-:)-:)-(;-)

Heloł:-)

Ja dzis maiłam baaaardzo udany "dzień kobiet":-D:-D:-D

Byłysmy na Lejdis /polecam, polecam dla relaxu, odprężenia, odmóżdżenia;-)/
potem na zakupach
miodzio:tak:

i Wam kochane życzę /jesli obchodzicie, bo ja nie obchodzę/ wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:-)

reklama
Wow ruch tu jak w ulu.
U mnie rodzina spi a ja nie moge zasnac.
Julka na szczescie praktycznie zdrowa, Manka na razie jakos bez objawow.
Dita jak Nat tak kaszle, moze jednak zaopatrzcie sie w nabulizator i inhalacje jej robcie. Moim dziewczynkom to naprawde pomoglo.
Ja probuje doprowadzic pazury do porzadku po cholernych tipsach. Co za dziadostwo, nigdy wiecej niszczenia sobie paznokci.
U mnie nr domu juz wisi. Stary kupil fajna lampke oswietlajaca, a do niej kretynska niebieska zarowke. Teraz swieci kurna na neonowo-niebiesko i rzuca sie na cala wies. Moj stary przeszczesliwy, ja odwrotnie. Grunt to sie wyrozniac, cholender.

Do góry