reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kinga a co to bylo po malym?

nie przejmuj sie dziewczyno i uszy do gory
bedzie dobrze
tylko trzeba wszystko ladnie do konca wyleczyc :tak:

ja dzisiaj caly dzien spedzilam w dzieciolandii
najpierw z gowniarsywem na placu zabaw a potem przyszlam do domu razem z moja kumpela - 2 synkow : 2 latka i 4 miesiace oraz druga kumpela - coreczka lat 3,5
mlody wyszalal sie jak mops
po kapaniu i butli padl jak kawka :tak:

jesu laski jakby moj sie budzil o 6 to chyba wyslalabym go w rakiecie na jowisza
u mnie na szczescie 9-10 a czasami nawet 11 :p

i w koncu juz chrzciny ustalone- 6 kwietnia
teraz tylko sprawy papierkowe i gou

reklama
Anitka - hej hej, tak, tak, jak aenye mówi, jak przez mgłę cie pamiętamy:cool2::cool2::-D

aenye - no ja już jestem. Zaraz rzuce jakimś tematem. Mięskiem. Ciężarnym się nie odmawia:cool2: Moge się nawet z kimś pokłócić dla ciebie:cool2: Ktoś chętny?:cool2::-D:-D:-D

sugar
- a chrzest jednego czy dwóch glonów??? Bo mi sie juz pomieszało...?:confused:

Ano tak,z tym chrzestem pojedynczo to jest w sumie myśl :cool2::-D

W Wawie będę na szkoleniu na ul Noakowskiego (jezu, gdzie to jest????) w @-kafejce 100lica od 9do15, musze wrócić do Lublina najpóźniej na 20 bo o 21 mam dentystę;-):-)

Dita gratki za podwyzke!
Anitka milo Cie widziec tutaj ! Opowiadaj co u Was, jak Mikolaj?
Kinga, a Tobie powodzenia jutro u gina zycze
Sugar szczesciara.
A co do budzenia rannego to u nas tez mala od 2 tyg sie przestawila o godzine wczesniej. Wstaje teraz o 7mej i juz mnie szlak trafia.

reklama
Do góry