reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mój o 6 rano nasz zaszczyca swoją obecnością, 8 to marzenie :-D

Kate, gratki ocenowo-pracowe :happy2:

Dita, gratuluję podwyżki! Cieszyć się cieszyć :-) Ja tez lubię mleczne zupy :happy2: Ale Piotruś ni cholery nie je :no: Ostatnio na topie buła i buła, oraz nasze jedzenie

kicia, hehe, wiem, ale latwo bylo mi sie przyzwyczaic do wstawania o 9.30 ;-) ostatnio mial taki cykl, ze spal rowne 12h! mistrzostwo swiata. ale trwalo raptem z dziesiec dni i wszystko wrocilo do normy ueeeeeeeeeee ;-)

Dita
- ja uwielbiam jedzenie tzw. stolowkowe ;-) wszystkie bary mleczne to moja love ;-)

ATOL! plizzzzz.. powiedz mozliwie szybciutko, jaki lek polecasz na mocnego hemka!!!??? procto-glyvenol w tym przypadku nie dziala, za slaby..! pliz, help.. proctosone? a moze cos lepszegoo jest? ruscolog np. jakis mialam kiedys, dobry.. ale doczytalam wlasnie, ze to jakies niepolskie jest..

Podwyżka na stałe, to jeszcze nie moje marzenie, ale jak na razie to podwyżka 50%
;-)

Tylko nie wiem co dalej z moją umową. dowiem się 30 marca.:dry:

kasia - hehe, nasza też ostatnio zaszczyca nas o 6. Ale norma to 7, nie wiem, co jej się przestawiło, moze to że się wcześniej widno robi?

Dita, to gratulacje wielkie!!! super :-D 50% to zajebisty skok :-) moze nie marzenie, ale widac, ze cie wreszcie docenila (albo zrobilo sie jej glupio :wściekła/y:). super! a umowe pewnie tez dostaniesz na czas nieokreslony, bo inaczej po co bylby ten cyrk z podwyzka?

ale moj maly mnie kopie dzisiaj :-D w sumie od wczoraj, normalnie widac wystajace konczyny, jak kopie :-D

Pati - hehehehe:-D przyznaję się bez bicia, jestem bbholiczką;-)

Dita - GRATULUĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!:tak::tak::tak:
Podwyżka = prosimy... zostań z nami:-)
i na pewno ci przedłuża umowe:happy2:

hehe - nie,nie, podwyżka to restrukturyzacja, zmiana płac, podległosć pod Warszawę od dziś itp itp ale absolutnie nie ,,zostań z nami" ;-)
Zresztą właśnie w zwiazku z tą restrukturyzacją nie wiadomo co z moją umową. Byc może nie na etat a np na gówniane zlecenie, na które absolutnie się nie zgodzę.
ech, dobra, pomyślę o tym 30 marca;-)

Dita gratulacje! Zawwsze lepiej 50% niz mniej! Super, a jak beda kombinowac z umowa to sie nie daj tylko walcz kobieto!!!!
ja mam kolejny dzien nudy w robocie, jak sie to w koncu nie skonczy to oszaleje! czytania ksiazki ciag dalszy, acha z tej nudy zrobilismy zrzute i wylicytowalismy darta na allegro, hehe szef wlasnie pojechal do sklepu po rzutki ;)

reklama
Do góry