reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja tez nie mialam sklonnosci do tycia w ogole, moglam jesc na maxa wszystko

he he po przekroczeniu magicznej 30 juz nie jest tak rozowo:-D

chociaz nadwagi nie mam, tylko ten brzuch:baffled:

tez staram sie troche cwiczyc, zobaczymy

diety u mnnie nie da rady:sorry2:

reklama
czesc, kofanienkie :-)

dziekuje za wszystkie gratulacje udanych chrzcin :-D

ogladam wlasnie 'urodzony czwartego lipca', klasyk :-)

aaaa! zapomnialam sie pochwalic, jakich mialam dzisiaj milych gosci :-D byly u mnie Ania z rodzinka i Malwinka, rowniez z rodzinka :-D ale fajne brzdace, jesu :-D jak to sie fajnie bawilo ;-) szczegolnie Oli, ktory okladal nas wszystkich, hehehehe :-D
a Filip ze wszystkich najwyzszy :szok: nie moge uwierzyc :-D choc w sumie on tylko max 5cm nizszy od swojej 8-mcy starszej kuzynki, wiec w sumie spory ;-)

buziam goraco!!

jesu, o dietach sie nie wypowiadam ;-)

a, zapomnialam napisac :-D
kasia, wiem, ze jutro macie z Ania wizyte u gina :-D to ja tez, kolektywnie, tylko u swojego ;-)

ciekawe, czy wypatrzy drugie dziecko, bo sie od kilku dni ledwo w szwach mieszcze :dry: wszyscy mi mowia, ze na poczatku kwietnia najpozniej urodze.. wczoraj, na chrzcinach ciotki pialy, JAKI MAM WIELKI BRZUCHHH, dziewczyny dzis tez.. ;-) no beka. a mlody tak mnie kuksancuje, ze az czasem zaboli :baffled:
przynajmniej wiem, ze zyje i ma sie git ;-)

Hej:-) się melduję:)

Pati gratulacje udanych, bądź co bądź, chrzcin:tak:
wrzuć foty
No i super, że Cię dziewczyny odwiedziły:)
znaczy się, że Ania już zdrowa:-D

Gratuluję chudnięcia, ćwiczeń, itd...

Spadam spać
Jutro doczytam resztę:happy2:

witam sie

u nas troche lepiej wczraj bylo z buntem, tylko 15 min krzyku:-p

tresujemy, tresujemy;-):-p

oj jak mi sie teskni juz za Gdynia:-D

no nic oby do czerwca

i w ogole taka jaksa niezdecydowana jestem, nie wiem czy tu zmieniac mieszkanie, czy czekac na przeprowdzke do Gdyni, T jak dobrze pojdzie to pod koniec marca zaczyna kurs pilota, wiec to na maxa nas kosztowac bedzie, wszystko sie przesuwa w czasie echchchchch

a wczoraj ogladalam nowe inwestycje budowlane w fajnych miejscach w stolicy i tak mi sie zachcialo zminiec mieszkanie:-D

no nic do pracu lece

pozdr

hejo - my wczoraj wieczorem znowu na nartach;-)Ostatni raz już chyba w tym sezonie:-( Brak śniegu, wyciąg działa już na ostatkach. Ala śmiga że szok, hehe, ciężko ja dogonić.
Ja jestem cała obolała, zakwasy itp uwielbiam takie zmęczenie.:tak:

reklama
Do góry