reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna nie ruszaj samo zejdzie :tak:
Gratki dla maluszków za nowe zębolki, u mnie na pewno też nowe idą ale nie chce pokazać za nic w świecie , tylko przy karmieniu jak szeroko otwiera buziaka to mogę coś zobaczyć

reklama
Saraa :-:)-:)-( Biedulek twój Olinek :-( Całuję was mocno!

Nieistotna, jak nie chce to nie ruszaj, samo zlezie. :tak:

U nas w nocy się budził dwa razy - błogosławiony Orajel - 3 min i kimał. A lezą jakieś kły bo mocno kłują :laugh2:

sa_raa - uuu... całusy dla Olinka

U nas dziś w biurze nuda, ale przed biurem zbiegowisko, hehe, nazjeżdżało sie telewizji wszelakich
A chodzi o tego małego chorego Jasia co go matka białorusinka zostawiła - obok nas jest prokuratura i do tej prokuratury przyjechał konsul białoruski ,,interweniować".

A niech go chudy byk swoją drogą kopnie - kurde, przecież nie chodzi im o małego, bo on sto razy lepsze warunki będzie miec w Polsce - im chodzi o politykę. Jak to?? Polska nam obywatela chce sobie przywłaszczyć? Jest powód do polityki antypolskiej.
A dziecko cierpi.
Co za nacja:baffled::baffled::baffled:

hehe, chyba super ciekawe zdjecia wrzucilam, skoro tak was hurtem wywialo ;-):-D
hooooooooo hoooooooooooo gdzie jestescie???

my z szanownym malzonkiem cudny wieczorek spedzilismy, mlody u babciow.
zrobilam kolacyjke i super deser, co go podpatrzylam w wedlowskiej pijalni czekolady, polecam - tzw. Rajski Talerz. bierzecie 4 rodzaje owockow roznych, w kostke taka wieksza kroicie (najlepiej smakuje kwaskowate jablko, ananas, truskawki, winogrona/kiwi), ukladacie ladnie na talerzu, rozpuszczacie jedna tabliczke czekolady (z odrobinka mleka) w filizance/miseczce mini w mikrofali, i maczacie sobie te owocki w goracej, gestej czekoladzie... mniammmmm... do tego dwa lyki martini i szalelismy, hehe ;-) ile by dzieci z tego bylo, hehe, gdyby juz ich nie bylo :-D
i filmik, i cudny poranek, i kawa do lozka, i w ogole mniamusnie ;-)

Dita
, ja tez lubie walentynki, glownie z powodu ogladania komedii romantycznej z malzem, winkiem, slodyczami i ogolna rozpusta :-) ale tez dajemy sobie mini upominki, jakies kwiatuszki, pierdolinki, serduszka ;-)
alajkyt!!!

aha, dzis ostatecznie chrzest zalatwilismy, bosz, ile to sie czlowiek musi nasluchac o tym slubie, grr.... ale z glowy, uff :-)

ps kasia, garniturek cudny, ale zostaniemy juz przy tym, co mamy, wsio kupione, to nie bede afery krecic ;-)

..aenye poszłam Twoim śladem i też uzupełniłam braki w zdjęciach na obu galeriach:-p
Mapet zaczopkowany za nurofenowany wierci mi się za plecami
szit pierwszy raz taka jazda z zębami!!!

bujam jakiegoś filma obczaic

Pati super wieczór zazdroszcze:sorry:

jesuu, ja tu na bb, a moje dziecko spuscilo wode z wanny i siedzialo na golasa bez wody :szok: ale niedlugo musial siedziec, bo nie zmarzl, ufff...

no ale juz zasypia :-) ehhhh bbholicyzm!!!

a, jeszcze chcialam sie tylko poskarzyc :-( caly dzien okropnie boli mnie brzuch, znaczy nie tyle boli, co non stop jest kamienny. puszcza na sekunde i znowu. az nie moge chodzic, siedziec, nic bez skurczu. mialam juz tak i w tej, i w ciazy z Fiolem, ale jeszcze nigdy mnie tak dlugo nie trzymalo :-( max 3h.
dopiero po 3. nospie troche lepiej.. chyba za duzo pofiglowalism wczoraj :-p dobrze, ze walentynki tylko raz w roku :-p :-D:-D:-D

reklama
Do góry