reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo

czarna - no a od taty??? Było wysłać i nie podpisać;-) Byłaby happy;-)

lucky - spokojnie, koffana, ja mimo,że ,,robię" wrażenie niemiłe:cool2: - jestem całym secem za tobą i małą MI - jeszcze ciut ciut i będziecie wszyscy razem.:tak: 3 małych dzieci....:eek:uojezu:eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nonek - kurde, to nie takie proste, musiałam sprawić prezenty sobie i młodym od tatunia, hehe (święto jak święto - ja tam lubię choćby za to,że jest okazja aby po świętować, sprawić przyjemność komuś drugiemu, kochanemu - czemu nie???? Nie będę bojkotować tego dnia tylko ze względu na to,ze to takie ,,amerykańskie' - ;-);-);-))
no więc:
ja - kolczyki srebrne (fajne w sumie:cool2:)
Ala - kolczyki też, małe wkręty takie dl przedszkolaka - kwiatuszki - Ala wniebowzięta:cool2:
Natka - szczotka do włosów dla dzieci (,,ciś ciś" - ,,czesu - czesu",hehe) i misiek - piesek szczekającey jak się go naciśnie -mała ma hopla na punkcie psów ostatnio - jak widzi psa to szczeka całym ciałem wydając z siebie ,,au, au":-D:-D:-D)
no i sam guru - monsz - żel pod prysznic + piwo porter najdroższe jakie było:cool2::-D - spoko:cool2:

...ech dobrze że jest Plaza, która walentynki obchodzi pojutrze:cool2: i że mam godzinę przerwy między pracą a szkołą (a to obok razem z plazą;-))

aha - kinga- o w takim razie życzę w końcu znalezionej fajnej pracy ( kurde, skąd ja to znam....:baffled:)

kate- no co z tobą?????:baffled:

reklama
U nas też śniego-grado-masakra. A D. wykrakał. Dziś jedzie do Włocławka, miał pociągiem, ale mu jakoś nie pasowało, to wymyślił że samochodem. I wczoraj mówi: z moim szczęściem to w nocy śnieg spadnie. No i spadł :eek: Pewnie wróci w nocy, bo jak to opad śniegu... wszyscy zaraz jadą 30/h z niewiadomego powodu. W Gda o 6 rano był korek co się normalnie o 8 dopiero robi...

Walentynki spędziliśmy u brata - znaczy się Liliankowo-imieninowo :-) Lilka chodzi do żłobka i jakoś się rewelacyjnie rozwija, zaczęła jakoś dużo mówić, jest taka super społeczna, w ogóle przestała zabawki zabierać, tak próbuje się z piotrusiem bawić - daje mu różne rzeczy, pokazuje, normalnie szok. Jak pół roku starsza :tak: A taka fajna już jest ... fajnie że się będą razem bawiły :-)

Ja jak zawsze od męża cudny prezent dostałam :-) uwielbiam od niego prezenty, zawsze trafi w 10 (jak on to robi???) jakby w myślach czytał.
A zresztą ciągle mnie rozpieszcza teraz w ciąży... prawie codziennie coś mi kupuje ... normalnie kochany ten mój chłop.:-)

a u nas śniegu nie ma i nie było... szkoda, za to jest lekki mrozek i pięne słońce.
wczorajsze święto marnie wypadło....mój M przyjechał z Kielc dopiero po przed 21 i był padnięty na maxa, buzi buzi czekoladki i spać:laugh2:

no to witam z rana
Dita gratuluje zakupów!!
byliśmy na kontroli i oskrzela czyste wreszcie do końca miesiąca ma brac clarityne a od poniedziałku zaczynamy tą terapie ribomunylem

spadam na kawe
miłego dnia kobiety

ps u nas też piękne słońce!!

Dita gratki zębolków!:-)
saara ciesze sie że z małym juz dobrze:tak:

Idziemy dziś z mężem po południu kupić kafelki do przedpokoju,bedziemy mieli mały remont:happy: ah i jeszcze szafki do łazienki o ile będą bo u nas w Iławie to różnie bywa:dry:

Kasia_z -super sprawa z tym rozpieszczaniem w ciazy.Eh...jak sobie przypomne jak moj mnie rozpieszczal jak bylam w ciazy:tak:

reklama
Ojej Sara jak nie urok to...
wspolczuje

my mamy kryzys zebowy i 3 dni zwierzecego wrzasku za soba :confused2:
ale w koncu mamy 5 zebow
i tylko mam problem bo malemu zostala z wczoraj krew przy zabku na lini dziasla i nie daje mi za cholere sobie tego usunac ...:baffled:

Do góry