reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mateuszek, Alicja - sto lat roczniaki!!!!

Jezu, jakiego mam dziś kaca.... Wypiłam wczoraj z rozpaczy pół szampana, potem 2 piwa a na koniec pojechaliśmy do faderów opijac ich nowy tv (lcd, 32 cale, jezu, jestem chora na taki;-)) no i jeszcze whisky poszło....

Normalnie dziś to mnie tylko dobić:confused2:

reklama
Jak zwykle zalegle STO LAT dla muszkow...naszych duzych dzieci:):):)

My po imprezce...bylo milutko.Marika sie swietnie bawila ciocie tez:)

Wpadne pozniej zobaczyc co slychac . Buziaki

Witam.

A ja nie mam ostatnio co pisać, bo u mnie wszystko super:-)
Olo ślicznie je, bardzo dużo i ładnie gryzie. Dużo mówi, szybko się uczy. Ładnie myje ząbki, robi sisi na nocnik i się zaczoł słuchać:-)

scarlet no to tylko sie cieszyć! cool

a ja własnie położyłam Filipka spać. Jakis dziś mam smetny dzień. Wkur wia mnie ta pogoda szaro zimno baznadzieja! pff

w.łasnie wrocilismy z młodym z wyprawy po prezenty :cool2: spoko bo nic nie kupiłam prawie tylko swoim rodzicom :confused: nie mam pomysłu ani na mena ani na siostre pewnie bedzie tak ze w sobote sie wybiere
Czarna dziwna te chrzestna ale sie nie martw to wasz dzien i małego najwarzniejsze osoby beda :tak:
Dita współczuje kaca :-pja to zawsze wtedu mówie juz nigdy wiecej :-D
Suger super ze wy juz razem cała rodzinką :cool2:

A młody właśnie usnoł na dywanie i go przeniosłam do łóżeczka i mamy z Liwią spokój. Wypadł mi dzisiaj z łóżeczka. Poszłam się kąpać i ostawiłąm go w łóżecku no i wyszedł górą. Na szczęście od jakiegoś czasu zostawiam poduszki na dole, więc nic mu się nie stało. Bardziej się chyba prestraszył, bo wrzesczał przez chwile. Niestety nic się nie naucył, bo dalej próbuje. Chyba musze pomyśleć o innym łóżku dla niego. Może sam materac? A jak u was? Dzieciaki śpią w łóżeczkach?

Grudniowe roczniaki wielkie sto lat:happy2:

Sugar wyobrażam sobie zachwyt nad synem:-D Jak pojechaliśmy na wesele do kumpla i wróciliśmy po 2 dniach nie byłam w stanie odkleić sie od Lila a miał wtedy już 1,5 roku:-) No i faktycznie cudne zachowanie z tym aaa i ciachem:happy2:

Dita napij się jeszcze, kac przejdzie:-p

Czarna olej chrzestną;-) Każde zło wraca:-)

Ja dziś obkupiłam sie w mięcho na swieta, poporcjowałam, natarłam sokiem z cytryny i do zamrazarki, a w piątek wyjme do przyprawiania i upiekę w niedzielę. Na poniedziałek bedzie mniaaaam:happy2:

Saraa buziam ciebie mocno za wsie smsy:happy2:

Scarlet moje łosie spia na piętrowym wyrku. lil na górze Domis na dole i jest ok. Nie spadają i generalnie nie mam juz łózeczek dziecięcych w domu.

Scarlet :szok: dobrze ze sie nic nie stało :-) może szczebelki mu wyjmij z łózeczka to bedzie dołem wychodził ;-)
U nas nie ma szans na wypadniecie z łózeczka :cool2: pomimo tego ze ma prawie 90 cm to jakos nie wygloda jeszcze zeby mógł przeskoczyć przez barierke duzo mu brakuje, jak Olo to zrobił ?

reklama
ja wyjmuje szczebelki i sam wychodzi
a dlugo jeszcze bedzie mial lozeczko

luckymama domins ma jakas barierke? czy jak?

laryngolog powiedzial ze uszy sa juz ok ale trzeba dac antybiotyk
wiec z racji tego ze zjadl mleko podalam mu go

Do góry