reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kulka w sumie to chce sie nauczyc
wyjsc z domu to lubie na zakupy ;-);-)
tyle ze nie umiem sie uczyc
serio nie umiem, nie wiem jak zaczac
chodzilam kiedys na kurs niemieckiego i ani jednego slowa nie pamietam
ani jednego :szok:

reklama
Ja tez po imprezie nawet sie pomiescili wszyscy,:tak:jestem skonana .Ale najlepsze jest to ze Mateusz wybral kieliszek.A tak wogole to mati ma urodzinki w poniedzialek, bo padlo takie pytanie.Dobra to ja ide spac.Jutro napisze wiecej.

czarna zawsze tak jest ze na fajne kursy chodza znajomi
u nas raz zrobili kurs o kompach
od pierwszego dnia nie bylo miejsc

laski Filip wybral dzis ostatnie zastrzyki i niby od jutra ma brac antybiotyki doustnie i zastanawiam sie czy podawac czy nie??
co myslicie o tym
trzymac sie serii czy nie, bo ja nadal w te zapalenie nie wierze

Ilonka lekarze są jacy są ale może się lepiej trzymaj

Jakoś spac nie moge hehehe...
Olivierek wziął jako pierwszy telefon, drugie kluczyki do auta a trzeci kieliszek

jakiś przedstawiciel handlowy z niego rośnie czy jak??

też miałam obawy czy się wszyscy zmieszczą ale daliśmy rade
joasia super, że się udało:tak:

u nas był ostatnio super kurs na sekretarke z angielskim powiązany ale nie zdążyłam załatwic formalności szit

Nieistotku pytaj pytaj pytaj bo sami Ci nie powiedzą napewno

czarna pisz co się stało!!!!!!!!

Saraa, Joasia, super że imprezka się udała:happy2:

Lucky, ja też bym chciała-))he he
a tak na poważnie, to nie mam Twojego numeru gadu gadu

Nieistotku, wyslalam ci wiadomość na gg

Sa_raa, Joasia superek że wszytko się udało i że jesteście zadowolone.
Sa_raa przedstawiciel handlowy niezła fucha mam znajomych w tej branży i nie powiem na brak kasy nienarzekaja:tak::tak::tak:

Nieistotna Ja tam jestem zdania że skoro miał przepisany antybotyk powinien go brać. Jakoś nie potrafiłabym sama zadecydować czy dać czy nie. Ale to twój synek i jego zdrowie wiec sama wiesz co dla niego najlepsze.

Czarna jak u księdza na spowiedzi ,wylewaj wsio co Cie gnebi i boli.

A ja już po kąpieli. Okienka umyte i wystrojone świątecznie i nawet już choineczke ubrałam. I przyznam się że dopiero poczułam klimat zbliżających się świąt KOCHAM TO:-):cool2: tylko mi śniegu brak:-:)-:)-(

hęęę....i co spac nie moge:dry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IGNACEGO!!!
DUŻO ZDRÓWKA I POGODY DUCHA

no i dla rodziców bo to też wasza rocznica:cool2:

ide owce policzy albo coś...:dry:

Miłka, współczuję;-) wyspisz się wiesz gdzie...:-p
moja ma chyba zamiar spać dziś do 9. szkoda tylko że muszę iść do pracy:cool: i ze spania nici.

reklama
Do góry