reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dziękujemy ślicznie jeszcze raz za życzenia i smski:sorry2:

juz po imprezie było super
jutro napisze więcej bo dzisiaj już padam
a jeszcze z psem na spacer musze smignąc

Ten angielski na który sie zapisałam jest sponsorowany dla osób zatrudnionych oraz prowadzących działalność gospodarczą.
ae wiem,że tego rodzaju kursy są organizowane również dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w UP. Sama jak jeszcze byłam bezrobotna miałam kurs ,,sprzedawca-fakturzysta z obsługa komputera" - właśnie unia stawiała.
Trzeba sie tylko tym zainteresować, bo UP nigdy, ale to nigdy pierwszy nie powie,że jest jakiś kurs.

Nieistotna, a chcesz się uczyć angielskiego czy chciałaś chodzić na kurs, zeby trochę "wyjść" z domu?
Pytam, bo jak dupki nie organizują kursu, to może spróbowałabyś sama, z pomocą podręcznika i róznych stronek internetowych?

Kursy. W Wejherowskim UP jest ich sporo i to różnych, ale trzeba sie na takowe dużo szybciej zapisywać.

Domis bedzie mial 1 imprezkę i to po właściwych urodzinach, bo czekamy na tatę.
Bidul mocno jeszcze zakatarzony i biegunka powoli mija, Orsalit pije, ale słabiuchny bardzo.

Ps, co do tej metody usypiania (o której piszecie teraz m in Piotrusiowe usypianie czy Olafowe czy teraz Laurowe) uważam że jest jedną z najskuteczniejszych, a wprowadzanie jej teraz czyli jak dzieciaki są małe i uczą się "wolno"; "nie wolno", jest najwłaściwszym czasem. Poza tym ważne jest uwierzenie że dziecku nie dzieje sie krzywda, a wmawianie rodzicom, że taka sie dzieje jest bezduszne. Każdy rodzic chce dla swojego dziecka najlepiej i jak słyszy takie opinie to tylko sam cierpi.
Fakt metoda usypiania niani telewizyjnej jest bardzo dobra, ale dziecko tak uczone nie umie wcale samo zasypiać, bo zawsze zasypia niby samo w swoim łóżeczku - ale dorosły jest obok, w pokoju w którym zasypia, wiec jak maleńkie się obudzi w pokoju i nie zobaczy "mamy" wpadnie w strach, no a bidna mama musi przyjść i siedzieć obok by usnęło:sorry2:
I to samodzielne usypianie??? Powiedzmy. Ja mam inną wersję nazwy.

Kulka ja chciałabym sie uczyć angielskiego ale bez konieczności wychodzenia z domu. I to bardzo dobrze się go nauczyć i to dość szybko.:tak:

reklama
Dita uśmiechnij się:-D:-D nie masz się czym dołować:no: ciesz się że idziesz na kurs
poznasz nowych ludzi,pośmiejecie się bedzie super:-D
Maja udanej imprezki życzymy
Nieistotna UP właśnie organizuje bardzo dużo różnych szkoleń ale oni nie poinformują Cię nigdy:-:)wściekła/y::wściekła/y:.U Nas było tak w UP że jak ktoś z chciał sie zapisać (a dopiero dali ogłoszenie o kursie) to nie było już mniejsc bo pracownicy obstawili miejsca znajomym:wściekła/y:

A ja się muszę pochwalić że mój kochany mąż w końcu kupił mi
mój własny Aparat Cyfrowy normalnie szaleje z radośći:-D:-D:-D

ale znowu mam wkór...wa na co innego ale mniejsza z tym:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Do góry