reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

joasia a nie jest mu za goraco??? albo za zimno???
a moze po prostu ma jakies zle sny i za duzo bodzcow przed spaniem ( tv etc) dzieci roznie reaguja...

w koncu moge zlozyc zyczenia ROCZNYM bobasom!!!
hip hip hura!!
szybko zlecialo ! kurcze jak pomysle jak to bylo od poczatku to szok!!!

sciskam i caluje!!!!

ja andrzejki spedzilam ogladajac : "powrot krola" "goraczke soboetniej nocy" i " miasteczko twin peaks " :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
To fakt, SZYBKO ZLECIAŁ TEN NASZ ROK! :tak:

sugar andrzejki przed tv, też fajnie a co:cool2:
my dzisiaj bedziemy oglądac filmy na HBO bo coś ma dobrego leciec. Zrobie jeszcze popcorn:-)

Joasia u nas to dopiero poczatek ladnego spania... wczesniej budzil sie codziennie 2 czasem 3 razy ... czasem raz!
ja stosuje pewna metode zeby dizecko samo uslypialo i mysle ze to sa tego efekty!!

Sugar nic nie mow mi sie wydaje jakby minol miesiac od porodu! straaaasznie szybko zlecoal ten rok... najszybszy w moim zyciu!

Joasia u nas to dopiero poczatek ladnego spania... wczesniej budzil sie codziennie 2 czasem 3 razy ... czasem raz!
ja stosuje pewna metode zeby dizecko samo uslypialo i mysle ze to sa tego efekty

nasz Filip sam zasypia już od jakiegoś czasu. To u nas już norma. Tak Go nauczyliśmy i jest to super rozwiązanie:tak:
no ale jeszcze w nocy potrafi się obudzić (nie zawsze)

Kicia i Kate dziekuje za smsy :)
impreza mega fajnie, nikt nie nawalil
tort poprostu ideal
Fifi grzeczny
dostal super prezenty, wlasnie sie bawi

jutro pokaze fotki
dzis tylko tort
6phn28z.jpg

reklama
Do góry