reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A Roni to nie jakoś do Anity przypadkiem pojechała? Umawiały się przeciez na roczek Mikusia;-) Ej, no, zdradźcie tajemnicę....;-):tak:

reklama
Witam,
Kochane roczne szkrabki przecudowne szczęśliwych mam życzę Wam dużo zdrówka przede wszystkim, i radości, szczęścia i ogromu miłości od wszystkich drogich Wam osób. Ściskam Was mocno i buziam każdego w czółko:happy2:

Moje dziecię dziś po raz pierwszy przespało całą noc bez mleka, picia i pobudki.
A obudził się o 7,40:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Andrzejki minęły całkiem niezauważalnie. Jak byłam mała to mama robiła zawsze imieniny mojemu bratu, a teraz ...

luckymama super że dziecko przespało Ci całą noc!:tak::-) Pozazdrościć;-)
Ja też już bym chciała aby Filuś przesypiał calutką noc..

Zdrowka Szczescia Pomyslnosci dla naszych Roczniakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie jak zobzczylam ze to juz rok minal to az mi sie lezka zakrecila.
Tez pamietam pierwszy uscisk Mariki. Byla taka malutka i zdziwiona.

Roni to czekanie najgorsze. :confused2: Duzo zdrowka zycze.

Filipku ,Filipku i Mikolaju zycze wam duzo usmiechu w domu i lodow w niedziele i przyjaciol najleposzych na swiecie i wszystkiego, co chcecie

Rok temu nie mogłam spać, mały kopał mnie w żebra, a teraz kopie w szczebelki w łozeczku
bolał mnie brzuch i czekałam, nie mogłam spac..
to była ostatnia noc gdy nie byłam jeszcze mamą
teraz bede nia na zawsze, jestem nią w głowie, cały rok na posterunku
to bylo dziwne zasypiać samej a rano miec kogos nowego obok siebie...

super to napisalas :-):-D
dzisiaj takze Twoje swieto :tak:

Sto lat dla naszych kochanych roczniakow!!

Lucky super ze Dominis przespal nocke. Plumi tez spi cale noce od 2 dni ;-)

jak wy to robicie dydek budzi sie po 4 razy i najgorsze jest to ze nic nie chce ani jesc, ani pic , ani nawe sie przytulic . Tylko pomarudzi i dalej idzie spac ja juz nie wiem co mu jest:confused:

reklama
a nasz Filip budzi sie zawsze miedzy 1-2 w nocy
masakra.
I sama zadje pytanie, kiedy On zacznie przesypiać całe nocki normalnie?!:confused:

Do góry