reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ojej, atol, to Hanka nie usypia jeszcze sama?

kurde, ja pytam, bo się przy Natce rozwydrzylam, hehe, młoda już od kilku miesięcy sama zasypia w łózeczku i śpi całą noc, a nawet ostatnio jak jest śpiąca to sama podchodzi do łóżeczka, łapie za szczebelki i mówi (śpiewa, hehe, jak w kotki dwa) - aaa;-)
Za to Ala nie usypiała sama do skończenia 2,5 rż, tylko PRZY CYSIU:baffled:....

reklama
u nas bylo tak

jak Hania spala ze smokiem w lozku ze szczeblami bez mozliwosci wyjscia to zasypiala sama od pierwszych dni zycia

w momencie wyjecia szczebli zaczely sie jazdy, potem jeszcze byl zabrany smok i teraz jest tak ze tylko T sie udaje ja polozyc do niej do lozka

jak jest ze mna to kladziemy sie u nas, ja jej czytam bajke, spiewam i zazwyczaj czekam az zasnie, bo jak wyjde to jest latanie po mieszkaniu i tak z 100 razy:no:

nie pomaga odkladanie do lozka, nic

wiec tak mnie to dzis zdziwilo ze ja polozyla ,poczytalam, raz wyszla i potem zasnela

Helena spi teraz w lozku szczebelkowym itez sama zasypia, ale nie wiem jak to bedzie jak bedzie miala mozliwosc wyjscia

hehe - no to faktycznie przełom...
Pewnie będzie jeszcze kilka kryzysów, ale jeśli raz sama zasnęła - tak będzie coraz częściej ;-) Bądź dobrej myśli

moj od mieisac jest przetrzymywany przeze mnie do skrajnosci i dlatego potem jak dostaje mleko to zasypia sam, ja musze siedziec tylko obok lozeczka
sporadycznie by byla jazda

elou :-)

moj slicznie zasypia sam dzieki metodzie kasi_z :-D normalnie tylko jej pomnik postawic ;-)
bronek jej nie minie, o nie :-D jak sie juz nam uda spotkac :-D

puchy straszne :-) to ide ;-)

Hehe Aenye - u mnie też zasypia i śpi całą noc, już sie nawet nie wybudza na kwęki.
Ja to śpię o 22 ze względu na pobudkę o 6:20 :-D

reklama
Do góry