reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamilko nie martw sie napewno wszystko skonczy sie dobrze
ale rozumiem Twoj bol, sama to przezywalam z Filipem w szpitalu,
i jak powiedzieli ze moze ma cholestaze watrobowa i jego watroba nie da rady to chcialam mu oddac swoja
serce matki :)

grrrr zamowilam na allegro zabawke i przyszedl szaj ktory nie dziala , ped powietrza nie moze uniesc jednej pileczki
ku rwwa
musze ich zmusic by oddali mi kase i koszt przesylki w obie strony

Natka ma wysypkę, nosz qrwa mać
Gorączki juz nie ma, w ogóle to dobrze się czuje, jeszcze kaszle tylko dość potężnie, kurde, może to od antybiotyku???
Panikuję trochę bo ostatnio w okolicach lublina były 2 przypadki sepsy...
yyyych:no:

dita wysypka jak najbardziej od antybiotyku moze byc

jak sie denerwujesz to jeszcze raz do lekarza marsz

moje zaglutowane cd ale juz mniej, moze jutro sie uda na spacer wykopac

nie mam sily do Hanki wystrzelilabym w kosmos

dzsi of kors kupa w gaciach znow i pytam sie jej czemu robi w majtki a ona mi na to

" bo jestem taka taka.... zawstydzona":eek::szok: nie wiem o co chodzi, ale umie bardzo duzo nowych slow i nie zawsze wie co znacza:-p

kamila najwazniejsze ze sluch wraca, a ze powoli to nic

zycze zeby bylo wsio ok

atol - ona ma antybiotyk Klacid, czytałam w ulotce ,że wysypka to działanie niepożądane...
Sama nie wiem...
Tą wysypkę ma na brzuszku i na pleckach, raczej jej nie swędzi, ogólnie dobrze się czuje
A jeśli ma wysypkę od antybiotyku to trzeba antybiotyk zmienić? Albo odstawić? to w ogóle groźne?
kurde, ja mam wysypkofobię bo kiedyś od niewinnej wysypki zaczęła mi się choroba która mnie na 2 miesiące do szpitala położyła....
brrrrr......

Hanka i odpowiedź na kupę the best :-D :-D

wiesz co, zalezy ile jeszcze masz jej dawac ten antybiotyk, jesli krotko to bym nie zmieniala, jesli dlugo to zadzwon do lekarza i zapytaj

no jeszcze 4 dni.....
Zobaczę jak jutro z tą wysypka...
Najwyżej faktycznie zadzwonię.....

Dzięki, atol:tak::tak: Jesteś naszym farmako-skarbem;-):tak::tak:

reklama
dita:-D

u mnie jakis chyba cud sie stal

Hanka chyba sama zasnela, oczywiscie u nas w lozku, ale i tak:szok::szok:

dlatego mam troche czasu na bb, bo tak to musze z nia lezec i takie tam

Do góry