reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kamilko nie martw sie napewno wszystko skonczy sie dobrze
ale rozumiem Twoj bol, sama to przezywalam z Filipem w szpitalu,
i jak powiedzieli ze moze ma cholestaze watrobowa i jego watroba nie da rady to chcialam mu oddac swoja
serce matki
ale rozumiem Twoj bol, sama to przezywalam z Filipem w szpitalu,
i jak powiedzieli ze moze ma cholestaze watrobowa i jego watroba nie da rady to chcialam mu oddac swoja
serce matki
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
grrrr zamowilam na allegro zabawke i przyszedl szaj ktory nie dziala , ped powietrza nie moze uniesc jednej pileczki
ku rwwa
musze ich zmusic by oddali mi kase i koszt przesylki w obie strony
ku rwwa
musze ich zmusic by oddali mi kase i koszt przesylki w obie strony
Natka ma wysypkę, nosz qrwa mać
Gorączki juz nie ma, w ogóle to dobrze się czuje, jeszcze kaszle tylko dość potężnie, kurde, może to od antybiotyku???
Panikuję trochę bo ostatnio w okolicach lublina były 2 przypadki sepsy...
yyyych
Gorączki juz nie ma, w ogóle to dobrze się czuje, jeszcze kaszle tylko dość potężnie, kurde, może to od antybiotyku???
Panikuję trochę bo ostatnio w okolicach lublina były 2 przypadki sepsy...
yyyych
atol
Fanka BB :)
dita wysypka jak najbardziej od antybiotyku moze byc
jak sie denerwujesz to jeszcze raz do lekarza marsz
moje zaglutowane cd ale juz mniej, moze jutro sie uda na spacer wykopac
nie mam sily do Hanki wystrzelilabym w kosmos
dzsi of kors kupa w gaciach znow i pytam sie jej czemu robi w majtki a ona mi na to
" bo jestem taka taka.... zawstydzona" nie wiem o co chodzi, ale umie bardzo duzo nowych slow i nie zawsze wie co znacza
kamila najwazniejsze ze sluch wraca, a ze powoli to nic
zycze zeby bylo wsio ok
jak sie denerwujesz to jeszcze raz do lekarza marsz
moje zaglutowane cd ale juz mniej, moze jutro sie uda na spacer wykopac
nie mam sily do Hanki wystrzelilabym w kosmos
dzsi of kors kupa w gaciach znow i pytam sie jej czemu robi w majtki a ona mi na to
" bo jestem taka taka.... zawstydzona" nie wiem o co chodzi, ale umie bardzo duzo nowych slow i nie zawsze wie co znacza
kamila najwazniejsze ze sluch wraca, a ze powoli to nic
zycze zeby bylo wsio ok
atol - ona ma antybiotyk Klacid, czytałam w ulotce ,że wysypka to działanie niepożądane...
Sama nie wiem...
Tą wysypkę ma na brzuszku i na pleckach, raczej jej nie swędzi, ogólnie dobrze się czuje
A jeśli ma wysypkę od antybiotyku to trzeba antybiotyk zmienić? Albo odstawić? to w ogóle groźne?
kurde, ja mam wysypkofobię bo kiedyś od niewinnej wysypki zaczęła mi się choroba która mnie na 2 miesiące do szpitala położyła....
brrrrr......
Hanka i odpowiedź na kupę the best
Sama nie wiem...
Tą wysypkę ma na brzuszku i na pleckach, raczej jej nie swędzi, ogólnie dobrze się czuje
A jeśli ma wysypkę od antybiotyku to trzeba antybiotyk zmienić? Albo odstawić? to w ogóle groźne?
kurde, ja mam wysypkofobię bo kiedyś od niewinnej wysypki zaczęła mi się choroba która mnie na 2 miesiące do szpitala położyła....
brrrrr......
Hanka i odpowiedź na kupę the best
reklama