reklama
K
Kinga85
Gość
HEJ!
Mój kluseczek kończy dziś 10 miesięcy! :-):-):-)
Ależ ten czas umyka... mój synek rośnie jak na drożdżach, woła "mama" i już prawie chodzi! Jestem bardzo szczęśliwą mamą
Sto lat dla solenizantów!:-)
Mój kluseczek kończy dziś 10 miesięcy! :-):-):-)
Ależ ten czas umyka... mój synek rośnie jak na drożdżach, woła "mama" i już prawie chodzi! Jestem bardzo szczęśliwą mamą
Sto lat dla solenizantów!:-)
K
Kinga85
Gość
my też zaraz idziemy na wybory..
na pewno nie będziemy głosować na Pis!
na pewno nie będziemy głosować na Pis!
kasuelf
mama grudniowa'06
ja tez jak tylko mlody bedzie ready ide glosowac
na po
jak tym razem pis znowu wygra to sie zalamieeeeee
na po
jak tym razem pis znowu wygra to sie zalamieeeeee
..aenye
Mama grudniowa'06
mi tu, kasu, mi tu.. ja mialam baaardzo zle przeczucia przed wyborami, dzis jakos nie, na szczescie! i slonce pieknie u nas swieci!!! pieknie :-) dobrze to wrozy!
ja ide przed obiadem, coby dwa razy z domiszcza nie wylazic z mlodym :-)
ja ide przed obiadem, coby dwa razy z domiszcza nie wylazic z mlodym :-)
sugarspunsister
matka polka superstar
a ja nie ide na wybory i mam troche dola
w sumie pierwszy raz nie ide
ale dlatego ze nie zalatwilam sobie papieru do glosowania bo jestem zameldowana w lodzi
ja raczej z rodziny liberałow, moi rodzice i ja PO
ale np moja ciocia ( siostra taty i jej rodzina) bardziej skrajni prawicowcy
zreszta u mnie zawsze byly nastroje prawicowe i solidarnościowe wczesniej
opozycja etc
a z innej beczki ide zaraz do szpitala pogadac z polozna :-)
w sumie pierwszy raz nie ide
ale dlatego ze nie zalatwilam sobie papieru do glosowania bo jestem zameldowana w lodzi
ja raczej z rodziny liberałow, moi rodzice i ja PO
ale np moja ciocia ( siostra taty i jej rodzina) bardziej skrajni prawicowcy
zreszta u mnie zawsze byly nastroje prawicowe i solidarnościowe wczesniej
opozycja etc
a z innej beczki ide zaraz do szpitala pogadac z polozna :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja wczoraj bylam wieczorem na gwiezdnym pyle :-) spodziewalam sie supermega produkcji a la tolkien, z taka obsada, takimi recenzjami, takim szumem wokol - a tu guzik.. basn dla dzieci tylko i juz. zero wglebienia sie w zaden temat.. eeech :-)
ale przyjemnie sie ogladalo mimo wszystko :-) szczegolnie de niro w roli transwestyty ;-) czy co tam ;-)
ale przyjemnie sie ogladalo mimo wszystko :-) szczegolnie de niro w roli transwestyty ;-) czy co tam ;-)
reklama
kamila1983
Fanka BB :)
A je jeszcze nie głosowałam ale zaraz juz sie zbierac bede napewno nie na Pis tylko na PO
Moja kumpela polazła i skresliła pis bo mówi ze jest za tym zeby walczyc z korupcja a jak rodzila to dała w łape 500 dla lekarza i ostatnio miala jakis zabieg tez zalatwiany paranoja a myslalam ze nie ma mlodych pisowcow
Moja kumpela polazła i skresliła pis bo mówi ze jest za tym zeby walczyc z korupcja a jak rodzila to dała w łape 500 dla lekarza i ostatnio miala jakis zabieg tez zalatwiany paranoja a myslalam ze nie ma mlodych pisowcow