reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Majstry moje prawie skończyły :-) nie obyło się bez wpadek jak zwykle zreszta zabrakło piachu i cementu ale spoko maroko załatwiłam wjazd na żwirownie i pasku sobie wzieli cement sie zakupiło i był tylko 30 min przstoj
Raju jak dobrze ze juz ta podłoga prawie zrobina aha i jeszcze coś cieknie w piwnicy na korytarzu z naszeko mieszkania tzn woda z betonu ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie jak cos to jestesmy ubezpieczeni
Aenya nie wiem czy u was jest ale Senator jezcze dobre kuchnie robi i tansze niz Komandor
Raju jak dobrze ze juz ta podłoga prawie zrobina aha i jeszcze coś cieknie w piwnicy na korytarzu z naszeko mieszkania tzn woda z betonu ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie jak cos to jestesmy ubezpieczeni
Aenya nie wiem czy u was jest ale Senator jezcze dobre kuchnie robi i tansze niz Komandor
aga1401
Grudniowa Mama'06
normalnie 3 raz pisze ten post. non stop sie cos przy wysylce zawiesza,nie pamietam co napisalam przedtem...
Jak tu apetycznie: murzynek, wesele urodziny…:-)
A z meblami nie pomoge, moj maz robi pieknie kuchnie,meble itp., ale jestesmy w irolandii wiec coz
Monsz dostal podwyzke :-)I jutro uderzamy na szoping.zaczely sie jakis czas temu wyprzedaze letnich ciuszkow, jak ja to lubie…
Buziaki dla swietujacych 10 miesiecy!!!!!!!!!!
u nas w polsce padal grad i snieg wczoraj
a tu w irolandii sloneczko i ciepelko. maly z babcia grzebia sie w piachu nad oceanem.nie, na kapiel jest zbyt chlodno ale na spacery miodzio;-)
Jak tu apetycznie: murzynek, wesele urodziny…:-)
A z meblami nie pomoge, moj maz robi pieknie kuchnie,meble itp., ale jestesmy w irolandii wiec coz
Monsz dostal podwyzke :-)I jutro uderzamy na szoping.zaczely sie jakis czas temu wyprzedaze letnich ciuszkow, jak ja to lubie…
Buziaki dla swietujacych 10 miesiecy!!!!!!!!!!
u nas w polsce padal grad i snieg wczoraj
a tu w irolandii sloneczko i ciepelko. maly z babcia grzebia sie w piachu nad oceanem.nie, na kapiel jest zbyt chlodno ale na spacery miodzio;-)
czarna551
Dita Brak kasy na spotkanie mnie nie puścił:-(-teraz wesele a budżet za bardzo mamy obciązony a druga sprawa to ja wstydliwa jestem i jakoś tak nie umiała bym przyjechać i powiedzieć "hej jestem czarna z bb jak się macie" ;-)
Miłka do Ciebie mam jaką godznkę drogi samochodem
Miłka do Ciebie mam jaką godznkę drogi samochodem
kamila1983
chyba wszyscy sie weekendują
Się melduję
w szkole fajnie, ale od razu z grubej rury
poczytałam, ufffff....
Biedna Lucky... no wirtulam
i spadam spać, bo padam na pysk
NO LASKI NA WYBORY JUTRO MARSZ!!!:-)
I niech mi która zagłosuje na PiS
to przyjadę i du pę skopię;-)
Dobranocki... miłej nocki
w szkole fajnie, ale od razu z grubej rury
poczytałam, ufffff....
Biedna Lucky... no wirtulam
i spadam spać, bo padam na pysk
NO LASKI NA WYBORY JUTRO MARSZ!!!:-)
I niech mi która zagłosuje na PiS
to przyjadę i du pę skopię;-)
Dobranocki... miłej nocki
sugarspunsister
matka polka superstar
dobra mozecie mnie kopnac w dupsko zebym spakowala torbe do szpitala?
bo ja nic nie mam a teraz to juz nic nie wiadomo
chociaz popralam i poprasowalam ciuchy dla malolaty
bo ja nic nie mam a teraz to juz nic nie wiadomo
chociaz popralam i poprasowalam ciuchy dla malolaty
reklama
kamila1983
To ja cie kopam
Ja swoja spakowałam dzisn przed miałam czuja ;-) ale szlafroka zapomniałam
Ja swoja spakowałam dzisn przed miałam czuja ;-) ale szlafroka zapomniałam