reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Majstry moje prawie skończyły :-) nie obyło się bez wpadek :-D:-D jak zwykle zreszta zabrakło piachu i cementu :szok::szok: ale spoko maroko załatwiłam wjazd na żwirownie :-D:-D i pasku sobie wzieli cement sie zakupiło i był tylko 30 min przstoj
Raju jak dobrze ze juz ta podłoga prawie zrobina :cool2: aha i jeszcze coś cieknie w piwnicy :szok: na korytarzu z naszeko mieszkania tzn woda z betonu ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie jak cos to jestesmy ubezpieczeni
Aenya nie wiem czy u was jest ale Senator jezcze dobre kuchnie robi i tansze niz Komandor

normalnie 3 raz pisze ten post. non stop sie cos przy wysylce zawiesza,nie pamietam co napisalam przedtem...:wściekła/y:
Jak tu apetycznie: murzynek, wesele urodziny…:-)
A z meblami nie pomoge, moj maz robi pieknie kuchnie,meble itp., ale jestesmy w irolandii wiec coz:no:
Monsz dostal podwyzke :-)I jutro uderzamy na szoping.zaczely sie jakis czas temu wyprzedaze letnich ciuszkow, jak ja to lubie…:tak:
Buziaki dla swietujacych 10 miesiecy!!!!!!!!!!:-D
u nas w polsce padal grad i snieg wczoraj:szok:
a tu w irolandii sloneczko i ciepelko. maly z babcia grzebia sie w piachu nad oceanem.nie, na kapiel jest zbyt chlodno ale na spacery miodzio;-)

Dita Brak kasy na spotkanie mnie nie puścił:-(-teraz wesele a budżet za bardzo mamy obciązony a druga sprawa to ja wstydliwa jestem i jakoś tak nie umiała bym przyjechać i powiedzieć "hej jestem czarna z bb jak się macie" :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Miłka do Ciebie mam jaką godznkę drogi samochodem:-D

Się melduję:tak:
w szkole fajnie, ale od razu z grubej rury

poczytałam, ufffff....
Biedna Lucky... no wirtulam:cool2:
i spadam spać, bo padam na pysk

NO LASKI NA WYBORY JUTRO MARSZ!!!:-)
I niech mi która zagłosuje na PiS:wściekła/y:
to przyjadę i du pę skopię;-)

Dobranocki... miłej nocki:-D

reklama
Do góry