reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam w beznadziejnie zimny i deszczowy dzien :baffled:
Aenya ucałuj Filipka niech biedulek szybko wraca do zdrowia i ty tez :tak::tak: a ja polecałam Eurespal dobre zeby na uszka się nie rzuciło :tak:
Maja :-D:-D:-D no to bedzie gimnastyka ;-)
Sto lat dla Piotrusia i zaległe sto lat dla Mariki :-)
A nad morze to ja bym chetnie pojechała :tak::tak:więc trójmiastki morze was nawiedze ;-)w któryś słoneczny dzionek
Moje dziecko bawi sie faksem :-D:-D juz papier wychodzi

reklama
o, kamilko, to jak sie juz zdecydujesz, to daj znac, wtedy zrobie spotkanko :-) chociaz pewnie bedziesz wolala gdzies nad morzem.. najwyzej sie przejedziemy na spacer.. :-)

laski, cud nad wisla sie zdarzyl :-) mlody dzis jak nowo narodzony, noc cala przespana (dwie pobudki z glodu, bo na noc niemal nic nie zjadl) - nic sie nie dusil, nie charczal..
cala noc nie dawalam nic pbolowego i git :-D dzis tez juz cud, miod - smieje sie, lata wszedzie, tylko mu takie juz bardziej ukonkretnione (w sensie - nie tak wodniste) i zolte :-) reweeeeeelka!
laski, polecam ten sinupret vel esburitex - to niemalze to samo :-)
naprawde DZIALA!!!!

az mi slonce zaswiecilo za oknem, heh :-D

Maja - jasne! :tak: 12 listopada się stwiamy u was w pełnym rynsztunku;-)

Co do poświętach, to nie wiem, bo my się wybieramy po świętach /no tak gdzieś 29 lub 30 grudnia/ do Dity na Sylwestra:-D ale zawsze zapraszamy!!!

Patrycja - super, że już OK z Filipkiem:))) dostałaś msg na priv???

A u nas pogoda miodzio:tak: słońce świeci, jest trochę zimno, ale spacer z dziećmi mnie nie ominie:-)
Narka
muszę ten syf sprzatnąc:baffled:
mama moja do mnie dziś przyjedzie, bo jutro i w niedzielę musi zająć się dziećmi
ja jadę do szkoły
Tymczasem:happy2:

ide kuknac na ten sinupret

bo moje zaglutowane ze hej

chociaz humor im dopisuje jak na razie

aenye jak dawkowalas sinupret i esberitox?

kurcze musze wracac do pracy

wychodzi na to ze najwiecej pisz ena bb jak jestem w pracy....

8 kropli jednego i drugiego 3 razy dziennie.
naprawde bomba!
jedyne, co potencjalnie niebezpieczne w tym, to ten etanol - bo poza tym tylko wyciagi ziolowe. ale dzieki temu bardzo mocno rozgrzewajacy, inhalujacy.
goraco polecam :-)
niedobre w smaku (gorzkie troche, chociaz mi w sumie smakuje, lubie ziolka), ale trzeba wmusic.

do mojego zaraz tesciowa przyjezdza i jedziemy z D. ogladac nasza ksiege wieczysta - jakies krzaki sa ponoc. grrr.

aenye - dobrze ze już dobrze.:tak:
...etanol....:cool2:

Co do ziół - ja kiedyś Alce podawałam esberitox - cyba toś a'la właśnie sinupret czy esburitex - chyba nawet to samo tylko firma inna;-)
Alka miała swego czasu fazę na infekcje dróg oddechowych - tydzień choroba, tydzień przerwa i tak w kółko.
A esberitox jej bardzo pomógł - po prostu przeszło jak ręką odjął.:tak:
Tylko ja nie miałam pojęcia,ze można to niemowlętom dawać;-)

ja sie tylko melduje szybko, że zyje i w przyszlym tygodniu chyba wróce na BB
ja narazie tylko na 20 minut dziennie mam neta u brata
Olivierek zdrowy ma juz 8 zębów ładnie sam chodzi
buziam wszystkie Mamy i Dzidziole

fajna buzka::cool:

Hejo, sa_raa!!!
no mam nadzieję że juz na dobre wrócisz:tak:
Buziaki dla Oli'ego i gratulacje dla zębiszczy i samodzielnego chodzenia;-)

reklama
ja tak w glebi serca lubie taka pogode, bo z czystym sumieniem mozna nie isc na spacer z dziecmi:-p

hehehehehehe

aenye jak widac cuda sie zdarzaja
calusy dla filipsona

my dzisiaj pojechalismy zarejestrowac nasze " nienarodzone" dziecko, wzielismy takse i w ten ponury deszczowy dzionek zajechalismy na starowke do urzedu
ale co sie okazalo...
ze MUSZE miec ksiazeczke ciazy bo moge przeciez oszukac nasz wspanialy kraj
wiec kuzwa po rozmowie z pania kierwownik i innych prosbach olalismy akcje do za tydzien bo szymon ma wolne tylko piatki
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze przy tej samej sytuacji z ignacym zadnej ksiazeczki ode mnie nie chcieli i jeszcze sie smiala urzedniczka ze raczej watpliwosci to moze miec niewidomy...
kuzwa w koncu nie wypchalam sobie brzucha !!

tak wiec wydalam na taksowy 45 zeta pojezdzilam po zalanej deszczem warszawie i tyle
wiwat formalisci i inne biurwy

Do góry