reklama
e tam dziołszki
Zaczynałam ciążę z Domisiem z 57, skończyłam z 80 teraz 65 i co
Łyso wam co hehe
No a ja 2 kilo więcej od ciebie
Witam w piękcny piątkowy poranek ze śliczną pogodą do du py, ale pięknie jest, bo sobie siedzę z Nat w domu, w kominku się pali, idę po kawkę i takie ram
Co do wagi - Ja miałam po ciąży - w lipcu i sierpniu 72 a teraz mam 63 Przed ciążami miałam 60, co jest moim celem ale to może kiedyś jak będzie mi się chciało;-)
Oby już nie więcej
Sto lat wczorajsze dla Mariczki, dzisiejsze dla Piotrusiai zaległe dla Bułki, Julki i Brunka - jakoś mi umkło;-)
Co do wagi - Ja miałam po ciąży - w lipcu i sierpniu 72 a teraz mam 63 Przed ciążami miałam 60, co jest moim celem ale to może kiedyś jak będzie mi się chciało;-)
Oby już nie więcej
Sto lat wczorajsze dla Mariczki, dzisiejsze dla Piotrusiai zaległe dla Bułki, Julki i Brunka - jakoś mi umkło;-)
reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Kate dzieki za zaproszenie ale nie damy rady tym razem. M chce do dentysty pojsc a ma troche do roboty.
Ale moze jakos po swietach jak bedziemy do Wisly jechali to zahaczymy o Was jeszeli oczywiscie bedziecie mieli czas i ochote...ale to jeszcze odlegly temat.
Najpierw widzimy sie u nas:-)
Mariczka dziekuje za zyczonka:-):-);-)
Ale moze jakos po swietach jak bedziemy do Wisly jechali to zahaczymy o Was jeszeli oczywiscie bedziecie mieli czas i ochote...ale to jeszcze odlegly temat.
Najpierw widzimy sie u nas:-)
Mariczka dziekuje za zyczonka:-):-);-)