reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

łojej ja ostatnio wypiłam sobie wódke z redbulem na wieczorze panieńskim, ekstra jazda hehe stawia na nogi że szok:cool2: Przydało by się wypić takiego drina zawsze rano hehe.
Wpadłabym w nałóg;-)

reklama
a ja sie czuje jak ostatnia scierka. godzine przed odlotem dostala pierwszy @ na szczescie zakupilam co trzeba bylo, ale leci tak ze mialam caly lot stresa potwornego mialam juz pomysla aby malej pampersa sobie wsadzic.

pingwinek - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D bez kitu, prawie sie posikalam :-D :-D bo wyobrazilam sobie ciebie w samolocie wkladajaca pampersa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

jejku, wspolczuje @, ale dobrze, ze juz przyszla :-) w koncu :-p zeby bylo sprawiedliwie :-p :-p :-p

a moj syncio zostal dzis na drzemeczke odlozony do wyrka, dalam smoka i pieluche. ale nie zasnal od razu, tylko chwile sie bawil, lazil wokol lozeczka, gadal do siebie, chwile pojeczal i po 20 min wchodze - a on cudnie spi, smok za lozeczkiem i tyla mu byl potrzebny! :-D

naprawilam sobie dziecko, a co!!! czuje sie supermama :-D

u nas pierwsza noc staran z samodzielnym spaniem!
padam na pysk...
zasnol dosc lanie (ale z tym nie ma wiekszych problemow) obudzil sie o 24 i sie zaczelo...
prawie 3 godziny walczylam ... :-(
wkoncu zasnol...
masakra...
wchodzenie i wychodzeni i tak nawet nie wiem ile razy...ale duuuuzo
o 7 oczywiscie pobodka!!

ale chyba przeloze te starania na po wakacjach, bo w egipcie i tak mi sie pewnie rozleguluje...

zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci w czytaniu...

Ja tez mam kaca :-D:-D:-D popiliśmy sobie wczoraj winka z menem mniam mniam uwielbiam dobre wina :-) gdybym sie wyspała było by super ale dziecko nasze to mały potwór od dzisiaj walcze z nowa metodą usypiania bo widze ze działa u innych
Pingwinku :-D:-D:-D:-D niezłe z ta pieluchą :tak::tak: ale tak serio to współczuje ja dostałam 2 tygodnie temu @ pierwszy i mam do dzisiaj :szok::szok::szok::szok: musze chyba iść do lekarza bo coś z tym chyba nie halo

aenye gratulacje

a ja nie lubie wody, chyba sie przepilam:-p;-)

inne drinki, wino, piwo, woda blee i mieszana i sama nie wchodzi

reklama
Do góry