reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam z rana:-D
Nat spała z nami, hehehe
jestem leniwa i zasnęłam koło niej
a jak się obudziłam, to było druga w nocy i mi się już nie chciało jej przekładać
Ech....
"miętka" jestem;-);-);-)

Pracowałam w zakładzie meblowym, ale zrezygnowałam bo było mi za ciężko.. teraz szukam kolejnej pracy.

Gratki dla Natalki!!!!!!!!
Mój synuś obecnie posiada 7 ząbków!!:-)

Zaraz idę złożyć wniosek o dowód bo przecie nazwisko już mam zmienione...:cool2: wieć trzeba to w końcu w urzędzie załatwić heh.
Miłego dnia!

hehe, u nas Andrzej strasznie chciał mieć synka, a jak na usg wyszła Natka, to się śmiał,że do trzech razy sztuka, w ogóle się wszyscy śmialiśmy i my i lekarz....
Jakoś nie rozumiem ludzi którzy robią dramat bo chłopiec albo bo dziewczynka....
Ja swoich bab nie zamieniłabym na żadnego chłopa i tak pewnie ma każda mama;-)

Dita zgadzam się z Tobą.
Mam synka którego bardzo kocham.. Teraz z mężem chcielibyśmy dziewczynkę do kompletu ale nawet jeżeli będzie kolejny chłopiec to będziemy bardzo szczęśliwi:-)

Witaz z rana
Noc koszmar ale sama sobie narobiłam :-( leń ze mnie i ostatnio brałam małego w nocy do nas potem jak usnał to do jego łóżeczka odkładałam tylko że od dwóch nocy on juz nie chce wcale spać u siebie :szok::szok: jak go odkładam spiacego to sie po chwili budzi :wściekła/y: fak musze nad tym od dzisiaj popracować bo mnie wszystko boli i ledwo żyje
Buziaki dla Filipka Aenyi w uszko :tak:
Gratki dla zębali małych :-) wkońcu się pojawiły :-D
Maja moze umówmy sie na dworcu ja tez bede pkp :-)

reklama
Do góry