reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye - super. po prostu suer - no nie mogłam uwierzyć w twoją maleńką aż do teraz jak przeczytałam o buzi, rączkach i nóżkach....:-D Wzruszyłam sie.
Fifi zdrówka!!!!

Nieistotna - było nie dawać ceny minimalnej, tylko walić od złotówki, zalicytowałybyśmy ci taką cenę jaką sobie życzysz....;-)
Jednak ludzie licytują chętniej to co nie ma ceny minimalnej;-)

aaa - kasia_z - gratulacje!! wow to już szósty - kurde, normalnie kiełbachę ze skórą może wpierdzielać z taką ilością zębiszczy:-D:-D:-D

Patrycja - super, że u Was OK, życzę ci dziewuszki:tak:
biedny Filipek, ukochaj mocno:-D

Kinga - trzymam kciuki, nie powinnaś mieć problemów, bo teraz raczej poszukują do pracy w marketach, bo ciągle chętnych nie ma i brakuje ludzi... więc bądź dobrej mysli:tak: a teraz gdzie pracujesz?

Nat zasnęła w naszym łóżku SAMA, zobaczymy jak długo sama spać będzie:happy2:

Kasia gratuluje 6:-)
U nas 2 juz idzie, ale jeszcze jest 1;-)

Patrycja gratuluję, oby upragniona dziołszka:tak::-)

A czy nawet jak minimalna nie osiągnięta a coś sie działo to sie liczy???. Ja troche niekumata w allegro aukcjach. tylko kupuje póki co:-p

AHA i u nas chyba jest
ZĄBEK!!!

dolna, prawa jedynka
cięzko określić, bo nie da sobie zajrzeć do paszczęki:happy2:
ale paluchem pogrzebałam i czuję, że jest coś twardego
no ząbek:-D

reklama
aenye myśl o dziecku "ona". Jak będziesz bardzo tego chciała to się spełni. Tak jak u mnie. Jak zaszłam w pierwszą ciąże zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że będę miała córeczke, byłam taka przekonana, ze nie miałam nawet imienia dla chłopca. W drugiej ciąży powiedziłam teściowej, że ubranka już się niestety nie przydadzą, bo będzie chłopiec i nie miałam przygotowanego imienia dla dziewczynki i myślałam tylko, że to on. Inna opcja nie wchodziła w gre:tak:
I wszystko wyszło tak jak chciałam:-)

Do góry