reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye - biedny Filipek, uszka bardzo bolesne są :-( Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło :-( Dobrze, że jesteś u mamy, to zawsze pomoc :tak:

reklama
O raju:-( Biedny Filip. Uszy bolą okropnie. Mojej kumpeli córka notorycznie na uszy choruje i cierpiatko z niej malutkie.
Ściskaj Filipka.
U mamy to sie choć wyśpisz. Powodzenia na wizycie.

Ps a tak wogóle to płec stwierdza sie kiedy???
Coś koło 20 tygodnia??

Łoj nie pamiętam:-p:sorry:

Oluś też na uszy chorował nie dawno, ale jego raczej nie bolało.

Koło 20 tygodnia lekarz może stwierdzić na 100 %. Ja wiedziałam już w 13. Byłam na bardzo dobrym usg i było widać już kusiorka:-) Zresztą i tak już wiedziałam:-)

jojoj.... Całuski jeszcze raz dla Filipka.
nie bój się aenye - dieta mleczna mu nie zaszkodzi, hehe
Dobrze,że w ogóle je.
Na szczęście sa teraz dbre leki przeciwbólowe - np właśnie Nurofen - mam nadzieję że szybciutko mu przejdzie.
Biedactwo...
Trzymam kciuki za wizytę;-)

biedny Filipek..:-( całuski przesyła ciocia****
Oby szybciutko Ci wyzdrowiał maluszek. Życzę tego z całego serca!
No i powiedzenia na wizycie u ginka;-)

A ja dziś cv zaniosłam, jeżeli będę miała farta to będę pracowała w caerfurze jako kasjerka. Cały etat,kasa się przyda... 3majcie kciuki za mnie bo kuźwa chciałabym w końcu znaleźć odpowiednią robotę:confused2:

po wizycie :-) wsio git (oprocz grzybicy - standard, u mnie sie nie konczy), 9tc, wiec mniejsza niunia niz wg okresu - co wrozy lasencje ;-)
nowy termin - 13 maj, i fajnie :-)
mala ma 24,6mm ;-) hehehe... to jest mikrus dopiero... ale widac slicznie buzie, raczki i nozki na zdjatku :-) hehe.. :-D

Filip usypiany przez babe, ide ja zmienic :-)

reklama
Do góry