reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
zgadzam sie, re-we-la-cja! az spedzilam z pol godziny teraz przegladajac kategorie ;-) huehue
jak bede czegos szukac to juz wiem, gdzie :-D

u nas znowu mieszkaniowy zawrot glowy. byli jacys nowi klienci, maja do jutra zdecydowac, czy biora nasze czy inne, ktore wczesniej widzieli, troszke tansze, troszke wieksze, ale i do remontu. jestem dobrej mysli, ale w sumie nic nie czuje.
na anonse odzew marny, kilka telefonow. ale kurcze wydrukowali stara (wyzsza) cene, fakkkk..
no nic, a tak bym nie chciala tej babie sprzedac! nawet za taka sama kase wolalabym komus innemu oddac. grr.

no ale generalnie juz mi sie gadac nie chce nawet o tym. zobaczymy.

polozylam dzis mlodego w pajacu bez stopek bez skarpet. heh. okaze sie, czy to pomoze mojemu chopu. bo dramat z tym spaniem.

jak przyzwyczaic dziecko do samotnych nocy we wlasnym lozeczku??? (chociaz mam wrazenie, ze u nas nie w tym problem, ja go biore dla wlasnej wygody, coby nie wstawac po nocy co 5min. a i on sie nie dlatego budzi, ze mu tam samemu i zle. fak. wez tu rozgryz wlasne dziecko). ogolnie jestem zmarnowana jakas. maz na mecz polazl do taty i szwagra (mama i szwagierka dzis z amelka do turcji pojechaly, alez im zazdroszcze!), a ja siedze przytloczona sennoscia i obowiazkiem napisania 3prac do niedzieli.
normalnie mi sie nie chce :wściekła/y: alez len parszywy ze mnie!!

bosz bosz bosz bosz bosz

normalnie chec mam na dziekanke w tym roku grrr

kate, mam interes do ciebie.. ty taka dobra jestes w szukaniu tanich lotow.. wez mi cos znajdz na 9 grudzien, w jedna strone, Paryz-Gdansk albo ostatecznie Paryz-Warszawa.. znajduje mi tylko beauvais, a to szmat drogi od Parisa, az sie nie chce.. moze jest cos innego, a ja jakas malo sprytna jestem..???
pliiiiiiiiiiizzz....

aenye a ja myśle że w twoim przypadku nauczenie Filipa samodzielnego zasypiania w łóżeczku byłoby najlepszym wyjściem dla Was obojga. Filip umiałby sobie sam radzić z zaśnięciem a Ty wreszcie miałabyś od niego nocny spokój.

juz ma glowe wcisnieta w ochraniacz
heh

ale sprawdzalam stopy - cieple :szok: :szok: :szok:

lucky
- a jak to zrobic????? bo ja o niczym innym nie marze.. moge komus zaplacic, niech przyjdzie mlodego nauczyc..

reklama
Do góry