reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

agutka to zrobze wreszcie ten suwaczek i udzielaj sie kobito i bez takich tekstow z wlazeniem w butach itepe

zapraszamy

u nas kataru cd juz takie geste glutony ale jeszcze sa, frida u Hanki, u Helen dostalam taki specyfik Mucofluid rozpuszcza te geste gluty i same z nosa wyplywaja, rewelacja ale tylko na rp
wlasciwie juz jej nie wpuszczam bo ma koncowke kataru

spadam do Hani spac

a glosu nadal nie mam, kurcze nawet pokrzyczec nie oge:-p

reklama
A i jeszcze coś podziwiam Was wszystkie za Wasze zorganizowanie, piszecie o imprezkach, i innych takich tam rzeczach na które ja poprostu nie mam czasu, wyjście w sobotę - ciężka sprawa a jak nam się udało Alicję na jakiś czas zameldować u babci to się rozchorowała i o 21 był telefon żeby wracać :baffled:,

PODZIWIAM PODZIWIAM i muszę się jakoś bardzej postarać w tym całym organizowaniu czasu, żeby nie było praca dom praca dom sprzątanie i pranie:sorry2:

Dajemy tylko znac ze zyjemy.
W przyszlym tygodniu jak dotre do Siedlec to postaram sie byc berdziej na biezaco.
Jestesmy u tesciow i naewt nam sie podoba.
Marika wlasnie spi na balkonie a ja sie lenie przy kompie.
A zaraz ide na ploty z tesciowa.
Pozdrawiam wszystkich.

Jeszcze pół godziny i bachoros do kąpania:-), Oj dzis dzień bajkowy, najpierw książki, potem projektor ścienny, a teraz tabaluga na minimini:-D:sorry2:

Agutka kopa za głupie gadanie:wściekła/y: Serio kobitko odzywac sie więcej i suwaczek zrób:-)

Agutka - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zrób suwaczek!!!! i udzielać sie:cool2:

U nas tez super dzień:tak:
samochód zaklepany:-D
kasa wpłacona

i dzisiaj odezwała sie kumpelka, z ktora nie miałam kontaktu od 7 lat
jestem przeszczęśliwa:-)

no i współczuje chorób, katarów itp:sorry2:

reklama
Do góry