reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej :-)

imiona same ladne widze przerabiacie. jedynie Jozefina, Inetta, Antonina i Iga mi sie nie widza.
Chociaz Tosia juz ladnie, a la Plastusiowa :-D

ja generalnie najbardziej nie znosze takich mega wymyslnych imion z niepolskimi znakami. Viva. koszmarek ;-)

I spoko, skoro przechodzi Zyraf i Myszon, a i inne Aryany, to juz chyba wszystko przejdzie ;-)

u nas na 100% Sara Ines bedzie, problem jeno tylko s chopem jakby co. ale nie obstawiam, coby wilka z lasu nie wywolac ;-)

reklama
KOCHANA KAMILKO!!!! WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJCUDNIEJSZEGO! duzo spania, milosci, szybkiego zakonczenia remontu i dalej tak kofanego synusia :-D

i nie doluj sie, my ci tu zaraz humorek poprawimy :-D wygon tego swojego z wyrka, odwroc sie do niego plecami i tylko rzuc, ze masz urodziny i za poltorej godziny chcesz sniadanie do lozka!

ps sugar, Pola to moj drugi tym na imie ;-) mi mi sie jeszcze Klara podoba.

kamila sto lat

mi np niektore imiona sie podobaja ale np pies sie tak nazywa albo kot, tak jest z Sara, kolezanka ma spanielke ktora sie sara nazywa i mi sie to kojarzylo z tym psem, moze dopoki sary z bb nie poznalam:-p

jak bylismy w Gdyni to smieszna akcje widzialam, poszlismy do stadniny koni i byl tam taki facet z chlopcem w wkieku mniej wiecej Hani, chlopiec sie Oskar nazywal i facet go wola Oskar, Oskar, na to wychodzi ochroniarz i mowi a co pan mojego psa wola:sorry::-D

a no jest jazda z tymi imionami
ale to wiana ludzi tylko i wyłącznie
jak można nazwa zwierzaka jak człowieka?
póxniej takie chocki klocki wychodzą
ja mam u sąsiadów nie daleko psa Sare ale powiedziałam, że mam to w D...i i tak sara będzie
atol:-D;-)

co do Antosi to był jeden z moich faworytów ostatnio ale też się ich naroiło niestety:-(

u nas noc średnio przespana ale po którejś pobudce na kosi kosi poszłam spać do drugiego pokoju i T. się męczył:laugh2:

KAMILKO WSZYSTKIEGO NAJ I PRZESPANYCH NOCEK

Kamilko sto lat!!!

Antośka bardzo fajna i pasuje do Ignacego klimatem! :tak:
Melania też bardzo fajne i takie oryginalne, mało będzie i nikt psa nie nazywa ;-)

Mi się jeszcze podoba Majka, Hanka, Zośka, Justyna

U nas teraz co drugie dziecko to Amelka. Nie wiem skąd się ich tyle bierze, bo dla mnie imię takie se. Dziwnych ogólnie nie lubię, bo się dziwnie zdrabniają, co mi się nie podoba.

ja nie lubie ani Jagody, ani Moniki, zle mi sie kojarza :-D

a mi sie Tosia by podobalo, ale Antonina to juz mi sie kojarzy z taka ukrainka smierdzaca, ktora kiedys znalam (chodzilam do niej na lekcje teorii muzyki :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y: Pani Antonina, tak kazala sie nazywac grrr)

reklama
no wlasnie duzo zalezy od tego jak nam sie imiona kojarza

ja np nie lubie imienia Krystyna, Mirek, znalazloby sie jeszcze pare

ale z drugiej strony jakby szukac takiego ktore sie nikomu z nikim nie kojarza to trudno by bylo

o kolejne imie co mi sie podoba Magdalena i chyba teraz nie jest bardzo popularne

Do góry