reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kinga u Nas oki:-) na podróż poślubną nigdzie nie jedziemy:-(
Kate zazdroszczę zapału do nauki i gratuluję :-D
ja się obawiam studiów że sobie nie poradzę
a marzy mi się pielęgniarstwo ale raczej się nie odważe:dry:

U nas noc ciężka Dawid dostał gorączki 38,2 leżał tylko z nami na łóżku i gapił się przez 2 godz. w sufit-tak mi go żal było bo nie umiałam mu pomóc jedynie co mu dałam to leki przeciwgorączkowe a jeszcze muszę skoczyć do apteki po czopki
I znowu proszę o pomoc
Jakie czopki najlepsze na gorączkę????

reklama
w czopkach na goraczke to wlasciwie tylko paracetamol pod roznymi nazwami i w roznych dawkach
calpol, efferalgan
dawka zalezy od wagi dziecka mimo ze na opakowaniach czopkow jest napisane dla jakiego wieku
ostatnio nieistotna przerabiala czopki i goraczki i jakas wieksza dawke dawala

jest jescze pyralgina ale to na rp i w ekstremalnie wysokich temp pol czopka

dla Dawida to efferalgan 150 bo chyba wazy tak z 9kg?

Kinga, trzymam kciuki za małą Wiktorię. Wiktoria - oznacza zwycięstwo - da sobie radę:tak:

kate - ja też uwielbiam sie uczyć, kurde, marzą mi sie jakieś studia podyplomowe, albo chociaż dalszy ciąg angielskiego (ten już skończyłam), ale kasa,kasa,kasa,kasa.....:-(
Po prostu nie stać mnie:-(

Na pocieszenie (dla mnie,hehe) dostałam w pracy 3 stówy z okazji dnia turystyki:-D:-D. Zadzwoniłam do męża żeby się pochwalić a ten burak stwierdził obojętnym głosem ,,łał - i co my (MY!!!) z tą porażającą kwotą zrobimy?":confused2:
no dupek jeden, ja wiem,że dla niego to pryszcz, bo on potrafi w ciągu godziny tyle zarobić, ale dla mnie to dużo. W takim razie tych pieniędzy Jaśnie Pan NIE zobaczy, a ja dziś idę na zakupy:cool2:
Albo nie, zostawię sobie do jutra:cool2:

sugar - a czemu dopiero w sobotę?

Ojoj jak się zdrówko posypało:-( Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do dobrej formy:-)

U mnie jakoś leci, ale kiepskawo. Grypa żołądkowa całym impetem szleje hehe:eek::baffled::sorry2::cool2:
Badań ciąg dalszy i not good, ale spoko, jeszcze jestem;-)
Buziam:-)

Roni odpadam z kina. Ale wiesz jak tylko zatęsknisz szepnij słówko i jestem dla Cię rajt nał:tak:

Dita - wiesz, ja staram się szukac sobie jakiś studiów, za które płaci UE:-D
albo jakiś inny sponsor;-)

Czarna - do odważnych świat należy! czemu się nie odważysz? jedyne, co mogą ci zrobić, to wywalić i NIC więcej:no:

Gdańsk Oliwa
27.09.07 09:20
ex_pic.gif
EX 5310 13:45 II/6
Warszawa Wschodnia 15:43 IV/3
d_pic.gif
d_pic.gif
P 31106 Białystok 18:07
space.gif

Białystok 18:17
zug_pic.gif
zug_pic.gif
88728 Bielsk Podlaski 19:30

To takie coś?
Kasiu nie w ta strone ;-) ale zapraszam bo Białystok to ja :-D:-D:-D

ejo
przeczytala zaraze po kolei wszystkim odpisze :)

Czarna na mase 9-10 kg mozna dawa 180mg paracetamolu (co 4godz, max szt. na dobe)... wiec najlepiej kup czopki 150

Kinga zasylam chorej dzidzi pozytywne wibracje

Dalej caluje bolace miejsc dzidzi, paluszek Filipka, glowke Oscarka, noge Kate, zatoki Anitki, chore uszko Hani
zdrowia, zdrowi i Piotrusiowi i Natce i Luckymamie i Mikusiowi i Dawidkowi i calej reszcie

u nas git, wysypka w pelnej krasie, temp 37.5 :)
maly marudzi jak pijak gdy zabraknie wodki

Laski postawcie ode mnie szampana Miłce za organizacje

Sugar nie moge sie napatrzec na Twoj suwaczek... jaram sie jakbym sama miala rodzic :)

Witaj Kasu pracusiu

reklama
Do góry